Ricky Hickmanas itin solidžiai prisidėjo prie pirmosios Tel Avivo ekipos pergalės Italijoje
Ricky Hickmanas itin solidžiai prisidėjo prie pirmosios Tel Avivo ekipos pergalės Italijoje
Nuotr. AFP-Scanpix

Tel Avivo „Maccabi“ ekipos gynėjas Ricky Hickmanas pripažintas naudingiausiu pirmųjų Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynių krepšininku.

Izraelio ekipa išvykoje 101:99 per pratęsimą palaužė Milano „Emporio Armani“, o 28-erių metų 188 cm ūgio gynėjas prie pergalės prisidėjo pelnydamas 26 taškus (4/7 dvitaškių, 3/3 tritaškių, 9/9 baudų), atkovodamas 3 kamuolius ir atlikdamas 3 rezultatyvius perdavimus. Per 33 min. aikštėje amerikietis išprovokavo 10 varžovų pražangų ir surinko 36 naudingumo balus.

Antras pagal naudingumą pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse buvo „Real“ gynėjas Rudy Fernandezas, per rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“ pelnęs 20 taškų ir surinkęs 34 naudingumo balus. Trečias liko Maskvos CSKA puolėjas Viktoras Chriapa, per susitikimą su Atėnų „Panathinaikos“ surinkęs 28 naudingumo balus (17 taškų, 11 atkovotų kamuolių, 4 perimti kamuoliai).

Per pastaruosius penkerius metus naudingiausiai pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse buvo pavykę sužaisti Linui Kleizai. 2010 m., vilkėdamas „Olympiakos“ marškinėlius, lietuvis per dvikovą su Sopoto „Asseco Prokom“ pelnė 26 taškus ir surinko 35 naudingumo balus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.