Smushas Parkeris nesusivaldė rungtynėse lauko aikštelėje
Smushas Parkeris nesusivaldė rungtynėse lauko aikštelėje
Nuotr. AP–Scanpix

Buvęs NBA žaidėjas Smushas Parkeris pateko į nemalonų incidentą. Vienoje Niujorko lauko aikštelių jis trenkė į veidą šešiolikmečiui krepšininkui.

Skelbiama, kad paauglys du kartus iš eilės įveikė Parkerio gynybą ir pelnė taškus, o kitoje aikštės pusėje kietai prieš jį prasižengė. Abu žaidėjai nukrito ant žemės, o atsistojęs Parkeris trenkė vaikinui į veidą.

Jaunasis krepšininkas apsilankė ligoninėje, tačiau neketina pateikti Parkeriui oficialių kaltinimų.

Parkeris NBA žaidė 2002-2008 metais, o Kobe Bryantas jį vienu metu pavadino blogiausiu visų laikų komandos draugu.

„Jis pats blogiausias. Jis net neturėtų žaisti NBA, bet mūsų komanda pagailėjo pinigų geram įžaidėjui, todėl pakvietė jį“, – taip apie Parkerį yra atsiliepęs Bryantas.

Komentarai:
jastin
Baisu geda jam turi buti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-18
+1
Atsakyti
ShL
Paaugliui sis smugis nemazai pinigu atnese turbut :)
2014-04-18
-1
Atsakyti
Kai išvykęs iš NBA net Kroatijoj nebepritapo, tai aišku pasidarė, kas per žaidėjas tapo, turbūt gatvėj dabar and1 skillsetą atidirbinėja po žolitės partijos, tai ir krepšinio normalaus žaist nebemoka. Nemanau, kad jis toks prastas buvo tais laikais, kaip Kobė apie jį kalbėjo, bet dabar panašu, kad net NKL žvaigždė nebūtų, nors kas žino, gal tas 16metis nauja NBA žvaigždė auga, kaip koks Iversonas gatvinis :)
2014-04-18
+2
Atsakyti
s
apgailetinas veikejas
2014-04-18
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.