Danilo Gallinari karjeros pabaigoje sugrįš į gimtąją šalį
Danilo Gallinari karjeros pabaigoje sugrįš į gimtąją šalį
Nuotr. AFP – Scanpix
Šį sezoną dėl traumos praleidęs bei jau tris operacijas ištvėręs Denverio „Nuggets“ klubo krepšininkas Danilo Gallinari Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) norėtų rungtyniauti dar apie dešimt metų. 

„Norėčiau NBA lygoje žaisti iki 35 metų. Mano tikslas – elitinėje pasaulio lygoje rungtyniauti 16-17 sezonų“, – pareiškė sunkią kryžminių raiščių traumą patyręs italas.

25 metų 208 cm ūgio žaidėjas susižeidė praėjusių metų kovą bei iš pradžių buvo planuota, jog puolėjas ant parketo galės išbėgti šių metų sausį, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis – Gallinari buvo atlikta trečioji operacija bei krepšininko sugrįžimas nusikėlė į kitą sezoną.

Apie ateitį prakalbęs „Nuggets“ žaidėjas palietė ir karjeros pabaigos temą. Pasak Gallinari, jis paskutinius rungtyniaus ten, kur subrendo kaip profesionalus krepšininkas.

„Pasiekęs savo tikslą NBA, grįšiu į Italiją, į Milano „Emporio Armani“ komandą. Europoje galiu žaisti tik vilkint šio klubo marškinėlius. Kitos ekipos man neegzistuoja“, – teigė Gallinari.

Prieš patirdamas traumą, aukštaūgis 2012-2013 metų sezone buvo vienas Denverio komandos lyderių. Per 71 sužaistą mačą jis vidutiniškai pelnydavo po 16,2 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Emporio Armani“ marškinėlius Gallinari vilkėjo 2006-2008 metais bei trumpam į Milaną buvo sugrįžęs NBA lokauto metu 2011-aisiais.

Gallinari trauma:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.