Joe Johnsonas savo ekipai pelnė 30 taškų Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
DeMaras DeRozanas svariai prisidėjo prie pergalės Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuo suolo pakilęs Greivis Vasquezas rungtyniavo rezultatyviai Nuotr.: AFP – Scanpix
Kyle'as Lowry sužaidė geriausias savo rungtynes atkrintamosiose varžybose Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Jonas Valančiūnas ir vėl pranoko Keviną Garnettą Nuotr.: AFP – Scanpix
Joe Johnsonas savo ekipai pelnė 30 taškų Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
DeMaras DeRozanas svariai prisidėjo prie pergalės Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuo suolo pakilęs Greivis Vasquezas rungtyniavo rezultatyviai Nuotr.: AFP – Scanpix
Kyle'as Lowry sužaidė geriausias savo rungtynes atkrintamosiose varžybose Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Jonas Valančiūnas ir vėl pranoko Keviną Garnettą Nuotr.: AFP – Scanpix
Kiaura gynyba ketvirtajame kėlinyje, per kurį Bruklino „Nets“ pelnė net 44 taškus, Toronto „Raptors“ ekipai galėjo kainuoti pergalę, tačiau šeimininkus išgelbėjo rezultatyviausias karjeros rungtynes atkrintamosiose varžybose sužaidęs Kyle'as Lowry.

Įžaidėjas pelnė 36 taškus, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, o „Raptors“ 115:113 (28:25, 34:19, 29:25, 24:44) įveikė „Nets“ komandą. NBA Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijoje iki 4 pergalių Kanados ekipa išsiveržė į priekį 3-2.

Toronto klubas šiame mače iššvaistė net 26 taškų pranašumą. Ketvirtojo kėlinio pradžioje „Raptors“ vis dar pirmavo 94:72, tačiau iki kėlinio pabaigos likus daugiau nei 7 minutėms, Alanas Andersonas pataikė tritaškį su pražangą ir sumažino „Nets“ deficitą iki 10 taškų – 87:97. Iki ketvirčio pabaigos likus 3 minutėms 16 sekundžių, Joe Johnsonas smeigė dar vieną tritaškį ir išlygino rungtynių rezultatą – 101:101.

Tuomet iniciatyvos ėmėsi Lowry, kuris pelnė 7 taškus, Greivisas Vasquezas pridėjo dar 3 ir iki rungtynių pabaigos likus 27 sekundėms Toronto klubas buvo priekyje 111:108. Johnsonui prametus, „Nets“ ėmė prasižengti prieš šeimininkus. DeMaras DeRozanas realizavo 4 baudos metimus ir „Raptors“ šventė pergalę.

Jonas Valančiūnas nugalėtojams per 25 minutes pelnė 16 taškų (7/10 dvitaškių, 2/4 baudų), atkovojo 6 kamuolius, sykį prarado kamuolį ir 2 kartus pažeidė taisykles. 

Įdomu pažymėti, kad „Nets“ ketvirtajame kėlinyje spurtavo tuomet, kada Valančiūnas laiką leido ant atsarginių žaidėjų suolelio. 

„Raptors“: Kyle'as Lowry 36 (6/9 tritaškių, 6 rez. perd.), DeMaras DeRozanas 23 (6 atk. kam., 5 rez. perd., 3 per. kam.), Jonas Valančiūnas 16 (6 atk. kam.), Greivisas Vasquezas 15 (6 atk. kam.).

„Nets“: Joe Johnsonas 30, Mirza Teletovičius 17 (7 atk. kam.), Deronas Williamsas (9 rez. perd., 4 per. kam.) ir Alanas Andersonas po 13, Paulas Pierce'as 10. 

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
gdr
nu jo, super rungtynes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-02
+16
Atsakyti
z
Ir panasu, kad Masajus pasiulys jam nauja:DDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-01
+4
Atsakyti
zOmfg, esmes nekeicia, bet tada beveik analogiskai pralose Golden Statui po 3 keliniu buvo viskas kaip ir aisku ir kelini gavo 15-42. Tada Tompsonas trajakais uzmete. Ir po rungtyniu treneris gavo daug streliu.Ar Vazquez ar Deroznas issimetinejo, esmes irgi nekeicia, nes kai nemiegojes ziuri 5 valanda ryto svarbus tik faktas, kad kai jau atrodo, kad - pergale, tada jie vos I rankas vel neatiduoda kamuolio.Del Casey, manau jis yra laimes kudikis ar kaip kiti sako pardaves siela velniui, nes kai jau atrodo, kad jo sikna dega ir greitu laiku jis gali buti atleistas Raptors pradeda is niekur laiminet. Tas buvo anam sezone, tas nutiko ir sitam sezone. Ar jis vertas but 5 geriausiu sezone, cia jau subjektyvu, bet jeigu siandien butu pralose kai vede +26, visas tas darbas kuri dare komanda tris kelinius butu uzbraukta ir visi butu prie kryziaus kale Casey, nes jo klaidu paskutini ketvirti buvo nemazai.Siandien reikia tik pasidziaugti, kad su didziuliais nervais laimeta galbut svarbiausios varzybos PO.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nu atleidinet jo nereiktu nes kontraktas po sio sezono pasibaigia
2014-05-01
+14
Atsakyti
z
Omfg, esmes nekeicia, bet tada beveik analogiskai pralose Golden Statui po 3 keliniu buvo viskas kaip ir aisku ir kelini gavo 15-42. Tada Tompsonas trajakais uzmete. Ir po rungtyniu treneris gavo daug streliu.

Ar Vazquez ar Deroznas issimetinejo, esmes irgi nekeicia, nes kai nemiegojes ziuri 5 valanda ryto svarbus tik faktas, kad kai jau atrodo, kad - pergale, tada jie vos I rankas vel neatiduoda kamuolio.

Del Casey, manau jis yra laimes kudikis ar kaip kiti sako pardaves siela velniui, nes kai jau atrodo, kad jo sikna dega ir greitu laiku jis gali buti atleistas Raptors pradeda is niekur laiminet. Tas buvo anam sezone, tas nutiko ir sitam sezone. Ar jis vertas but 5 geriausiu sezone, cia jau subjektyvu, bet jeigu siandien butu pralose kai vede +26, visas tas darbas kuri dare komanda tris kelinius butu uzbraukta ir visi butu prie kryziaus kale Casey, nes jo klaidu paskutini ketvirti buvo nemazai.

Siandien reikia tik pasidziaugti, kad su didziuliais nervais laimeta galbut svarbiausios varzybos PO.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-01
-1
Atsakyti
BC_ZalgirietisNu ten beleką Joncė padarė, bet jau viskas buvo po švilpuko :)) O šiaip man įdomu, kodėl jis tik 25 minutes žaidė? Grybavo gynyboj ar šiaip ?


suzaidus 4min.jonas prasizenge 2karta,tai ir pasodino ji visam keliniui,nebutu prasizenges,tai butu zaides tas savo 30-32min.(berods toks jo vidurkis playoffuose).
2014-05-01
-8
Atsakyti
www
Visa laime kad buvo vidurio linija , antraip per jono nagus butu visai kitaip...
2014-05-01
Atsakyti
vaflius
3 kelinuje nuejau ramiai miegoti kai skirtumas svyravo nuo 20 iki 26 tasku Raptors naudai o Nets to metu nieko ispudingo nerode. Kai atsikeliau ryte negalejau patiketi kad vos 2 taskais sugebejo issteneti pergale Raptors klubas, vis tik tikiuosi kad sia serija ims Raptors.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-01
-2
Atsakyti
zNoreciau dabar omfg komentara isgirst, koks nuostabus vis delto tas treneris Casey, 5 geriausias strategas NBA 2014. Krepsinyje daznai buna, kad kai patiki, kad rungtynes jau laimetos atsitinka priesingai. Vakar rungtynes primine sio sezono Raptors Bucks maca, kai pirmavo vos ne 30 tasku ir sugebejo pralost. Daugiausia streliu tenka treneriui, rotacija buvo neitiketina ir nesuprantama. Jonas trecia kelini dominavo, o ji kai pasodino tai isleido tik likus 5 min. Kai jau buvo gili sikna. Paskutini kamuoli is auto taip pat issimete nuostabiai, derozanas mete kamuoli link varzovu krepsio ir visa laime, kad Rossas ji vargais negalais pagavo. Buvo tikimybe kad Nets kamuoli peris is likus sekundei imes.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


5 tarp metu trenerio rinkimu ir 5 tarp geriausiu tai labai didelis skirtumas.

Toliau, Raptoriai ne karto pries Bucks nepralose siais metais ir 30 tasku tikrai neisvaiste, cia kazka grybauji. Toliau tokiam rezultatui bunant atsarginius laikyt gana normalu. O kad Nets imete 3 tris tritaskius su baudom (12 tasku per tris atakas) tai cia treneri sunku kaltint, aisku dabar lengva sakyti, kad turejo anskciau minutes paprasyt. Bet velgi tokie dalykai beveik niekad neatsitinka

Ir siaip tai kamouli is uz sonines linijos ismetinejo Vasquezas paskutintoj atakoj, tai tu vel nusisnekejai. Kita karta geriau pasitikrink pries nesamones rasinedamas nes dabar tai tik trolini.
2014-05-01
-18
Atsakyti
kuku
Atsiprašau nuo 1kėl vidurio žiurėjau :D Kai jonas jau ant suolo sėdėjo
2014-05-01
Atsakyti
kuku
Žiurėjau varžybas nuo 3 kėlinio vidurio. Pradžia visai nieko buvo. Labai gražiai puolime vaikščiojo kamuolis, Torontas dažnai darė ta extra pass, Lowry puikiai tempė, Derozan nenervino visai, daug baudų mėtė, bet čia jau Nets klaida, geriau jau jam lempas duot mėtyt nei bauduot, bet rungtynių pabaigą taip žaist turint 20 ar 22 taškų persvarą sugeba žaisti tik Torontas ir Žalgiris. Paliko ant suolo Lowry ir Joną, bet paliko Derozoną all starą kuris realiai nieko nepadarė, visiškai nesuprantu, kodėl nezaidžia psycho H, o losia Hayes. Pasakyti, kad prastai dengė Jonshona irgi negalima, labai jau profesionaliai jis sužaidė ir pataikė daug sudėtingų metimų, o vat Teletovičiaus visiškai nedengė dauguma jo metimų. Šiaip Raptors gynyba gera, bet jei puolime neeis Lowry ir Derozonui tai jiems galas, daug nelogiškų klaidų padarė Amiras ir Jonelis vos nepasišiko kai bandė numušt nuo lanko paskutinį metimą, galvojau vsio sušiko seriją rankos kepštelėjimu.
2014-05-01
-3
Atsakyti
z
Noreciau dabar omfg komentara isgirst, koks nuostabus vis delto tas treneris Casey, 5 geriausias strategas NBA 2014. Krepsinyje daznai buna, kad kai patiki, kad rungtynes jau laimetos atsitinka priesingai. Vakar rungtynes primine sio sezono Raptors Bucks maca, kai pirmavo vos ne 30 tasku ir sugebejo pralost. Daugiausia streliu tenka treneriui, rotacija buvo neitiketina ir nesuprantama. Jonas trecia kelini dominavo, o ji kai pasodino tai isleido tik likus 5 min. Kai jau buvo gili sikna. Paskutini kamuoli is auto taip pat issimete nuostabiai, derozanas mete kamuoli link varzovu krepsio ir visa laime, kad Rossas ji vargais negalais pagavo. Buvo tikimybe kad Nets kamuoli peris is likus sekundei imes.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-01
+4
Atsakyti
dafuxKas nors galit paaiskint kaip cia su tuo goaltending? Nes as kaip matau jokio goaltending nebutu buve, gi krc kamuolys net iki kasio nedaskrido , o Valanciunas jo tiesiog nesugraibe.... Tai tai iseina jei koks zaidejas nedameta kamuolio iki kasio ir kas nors pagauna ore tai cia jau goaltending? Pzz nebuprantu.


Ne negalima, nes kamuolys jau leidosi i kasi ir kol jis yra virs lanko NBA jo jokiais budais negalima liest. Europoje irgi negalima liest besileidziancio kamuolio, bet jei jis rieda ant ranko krasto numst ji leidiama, NBA- ne
2014-05-01
-6
Atsakyti
Nu tai kur tie ekspertai prapuole kurie aiskina kad is Lowry nieko gero? jis visa sezona ant savo peciu komanda traukia be jo Raptoriai nebutu playoffose net nekalbu apie pergales pries Nets
2014-05-01
-4
Atsakyti
dafuxKas nors galit paaiskint kaip cia su tuo goaltending? Nes as kaip matau jokio goaltending nebutu buve, gi krc kamuolys net iki kasio nedaskrido , o Valanciunas jo tiesiog nesugraibe.... Tai tai iseina jei koks zaidejas nedameta kamuolio iki kasio ir kas nors pagauna ore tai cia jau goaltending? Pzz nebuprantu.


kol kamuolys virs lanko (net jei ir nedameta iki kases) negalima liesti
2014-05-01
+5
Atsakyti
Nu ten beleką Joncė padarė, bet jau viskas buvo po švilpuko :)) O šiaip man įdomu, kodėl jis tik 25 minutes žaidė? Grybavo gynyboj ar šiaip ?
2014-05-01
-3
Atsakyti
ags227Darknemo2000GedasBet Valanciunas tai rimtai biski kiauras, ''Liietuviskas Mcgee'', ta kamuoli kai numuse besileidzianti, o jaigu butu nebuve vidurio aikstes pazeidimo, butu pralostos rungtynes per nesamone.Tu video pasiziurek. Buvo svilpukas dar pries Derono metima todel Jonas ir muse per ta kamuoli.verciau pats dar karta pasiziurek ta irasa.Jau pasibaigus rungtyniu laikui,teisejai perziurinejo irasa ar buvo pazeista vidurio linija ar ne.Taigi buvo tikimybe,kad d.williamso mestas kamuolys butu iskaitytas del valanciuno jaunatvisko poelgio(kamuolio numusimo besileidziant).O kas liecia rungtynes,tai galvojau jonui rungtynes bus prastos,suzaidus 4min.gavo 2prazangas ir buvo pasodintas,bet po to grizes tikrai gerai zaide(tik galejo dar kelis kamuolius atkovoti iki double-double,visgi jis pries sias varzybas buvo 4vietoje pagal atkovotus kamuolius siu metu playoffuose).Tris kelinius raptors dominavo(26t.atrodo buvo) ir galejo paleisti pergale is ranku ketvirtame kelinyje(nets pataike 3tritaskius su prazanga,baisu).


Nepergivenk, butu vis tiek neuzskaite, NBA jei teisejas po svilpuko perziuri ir pakeicia sprendima tai nebuna kad atseit zaidimas vyko toliau, butu tik atidave Nets kamuoli jei butu nepazeista backcourt tad Jonas ten niekuo nerizikavo, galejo buti tik Nets kamuolys.
2014-05-01
+1
Atsakyti
to 2pacas
Siuskis is linkomanijos ar torrent.lt, gali paiesko ir cia sport-video.org.uk

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-01
-8
Atsakyti
MsT
Realiai tai vistiek, kad ir kas laimėtų šitas serijas vistiek laukia Heat. Nors ir vieni paskutinių metų tiems Heatams, bet kol kas tai laisvai padėtų į vietą ir Raptorius ir Netsus. O šiaip tai žiūriu niekaip nepavyksta Piercui ir Johnsonui tas pačias rungtynes labai gerai žaist :D
2014-05-01
+11
Atsakyti
Is kur galima parsisiust visas varzybas??
2014-05-01
-12
Atsakyti
Kiek žaidė tiek, bet per sužaistas minutes reikia pripažinti jog sužaidė gana solidžiai.
2014-05-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.