Vassilis Spanoulis penktą kartą iš eilės išvydo savo pavardę tarp geriausių Eurolygos krepšininkų
Vassilis Spanoulis penktą kartą iš eilės išvydo savo pavardę tarp geriausių Eurolygos krepšininkų
Nuotr. AFP – Scanpix
Nenumaldomai artėjant Eurolygos finalo ketvertui, stipriausia Europos lyga paskelbė simbolinius sezono penketus. Už krepšininkus balsavo sirgaliai bei Eurolygos komandų miestų žurnalistai.
 
Pirmame ir antrame penketuose – trys Madrido „Real“ krepšininkai. Į pirmą jų pateko Rudy Fernandezas ir Sergio Rodriguezas, o į antrą – Nikola Mirotičius.

Penktą kartą iš eilės tarp geriausių lygos krepšininkų buvo išrinktas Vassilis Spanoulis, kuris šį sezoną užėmė vietą antrame simboliniame penketuke.

Eurolygos finalo ketverto metu vienas iš šių dešimties krepšininkų bus išrinktas naudingiausiu sezono žaidėju.

Į pirmą penketą pateko Rodriguezas („Real“), Keithas Langfordas (Milano „Emporio Armani“), Fernandezas („Real“), Sonny Weemsas (Maskvos CSKA) ir Ante Tomičius (Barselonos „FC Barcelona“).

Antrame penkete atsidūrė Ricky Hickmanas (Tel Avivo „Maccabi“), Spanoulis (Pirėjo „Olympiakos“), Victoras Khryapa (CSKA), Mirotičius („Real“) ir Stephane‘as Lasme (Atėnų „Panathinaikos“).

Komentarai:
..
Eina sau kur Dunstonas, žymiai geresnis už Lasme, netikėta, netikėta, Lasme pačio savo šešėlis buvo, aišku dėl to, kad Pao lošia, o kitu atveju niekas jo nerinko.. toliau rodriges geriau už spanouli?? reiktu pasižiūrėt vien asmeninę dvikovą top 8 vieni vartai spanoulio naudai, dėl kitų +- mažiau verti, nebent dėl Kryapa galima pasiginčyti
2014-05-08
-2
Atsakyti
djgaffer to diamantidis\zymka
O,susirinko visa rytšūdžių daunų grietinėlė-vadas Diamantidis su debilo laipsniu ir jo parankinis,didžioji meilė zymka su lopo laipsniu.Nu juokdariai,iškrypėliai,klounai,skelkit savo pyderastiškos šeimos bairius.:-D:-DTam klounai ir skirti,kad prajuokintų:-DLaukiu jūsų klouniškų nesąmonių.Ai,dar savo gaidelį draugą pasikvieskit Mister John.Tas irgi totalus nevykėlis su išgamos aura.Nedaug nuo jūsų atsilieka.:-)Nu davai,skelkit savo klouniškus bairius.Noriu pasijuokt iš jūsų ir jūsų dauniško mąstymo.:-D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-08
-1
Atsakyti
zymka to diamantidis
Daugiau komentuok, linksma būna tada!!! :DDDDDD kai būni užbanintas tuomet kazko tušcia sitam portale :(((
2014-05-08
-2
Atsakyti
to Diamantidis
tavo pamineti tai aiskiai neverti,bet kur Bebrauskas? Ko ji taip nuvertino,zmogus is nervu ir si policininkais jau musasi. P.s. Eurolyga galetu ir atsakingiau ziureti i tokius rinkimus.Objektyviai ziurint pirmo penketo centras turetu buti ne Tomicius,o Lydeka.
2014-05-08
-2
Atsakyti
DiamantidisO kur Milaknis, Vene, Kupsas ???


Kur Orelikas, Bendžius, Šeškus?
2014-05-08
-2
Atsakyti
O kur Milaknis, Vene, Kupsas ???
2014-05-08
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.