Savaitgalį Vilniuje paaiškės, kam atiteks LMKAL čempionato nugalėtojų taurė
Savaitgalį Vilniuje paaiškės, kam atiteks LMKAL čempionato nugalėtojų taurė

Savaitgalį Vilniuje, „Ekinstos“ sporto salėje vyks jubiliejinio 20-ojo Lietuvos moterų krepšinio A lygos (LMKAL) čempionato finalo ketverto turnyras.


Pirmajame pusfinalyje šeštadienį (gegužės 10 d.) 15 val. susitiks Vilniaus „Svajos“ ir Vilniaus kolegijos komandos, o antrajame pusfinalyje 17 val. kovos Šilutės „Pamario“ ir Alytaus RKL krepšininkės. Sekmadienį (gegužės 11 d.) 11 val. vyks rungtynės dėl trečiosios vietos, o 13 val. – finalas. 


Pasibaigus varžyboms, bus paskelbtas simbolinis geriausių finalo ketverto turnyro žaidėjų penketas, naudingiausia krepšininkė, apdovanotos nugalėtojos ir prizininkės.

RKL komanda LMKAL čempione yra tapusi du kartus – 2003 ir 2012 metais. „Pamarys“ triumfavo 2001, o „Svaja“ – 2009 metais. Trenerės Danutės Puodžiūnienės vadovaujama Vilniaus kolegijos ekipa LMKAL čempionato finalo ketverto turnyre dalyvaus pirmą kartą. 


2013 metų čempionė Vilniaus universiteto komanda pasirodymą pirmenybėse baigė po pirmojo etapo.

Naudingiausia LMKAL čempionato balandžio mėnesio žaidėja tapo „Svajos“ gynėja Andra Gabalytė (vid. 45 naud. bal.). Į naudingiausiųjų penketą taip pat pateko Irena Vizbarienė („Svaja“; 34,3 naud. bal.), Agneta Morkūnaitė (Vilniaus kolegija; 26,3 naud. bal.), Ilona Nikonovaitė (Vilniaus DPV; 26 naud. bal.) ir Reda Kontvainytė (Vilniaus kolegija; 26 naud. bal.).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.