Vašingtono „Wizards“ krepšininkas Gilbertas Arenasas ir Jutos „Jazz“ žaidėjas Carlosas Boozeris pripažinti naudingiausiais praėjusios savaitės NBA Rytų ir Vakarų konferencijų krepšininkais.

Rytų konferencijoje po įspūdingo savo pasirodymo sekmadienį lygių neturėjo Arenasas. „Wizards“ krepšininkas į Los Andželo „Lakers“ krepšį įmetė 60 taškų ir pasiekė savo asmeninį bei visų laikų Vašingtono ekipos rezultatyvumo rekordus.

Praėjusią savaitę „Wizards“ laimėjo visas trejas žaistas rungtynes. Arenasas per rungtynes vidutiniškai pelnė 40,3 taško ir savo šio sezono rezultatyvumo vidurkį pakėlė iki 29,4. Praėjusią savaitę Arenasas taip pat atkovojo po 6 atšokusius kamuolius, atliko 6,3 rezultatyvaus perdavimo bei perėmė po 3 kamuolius.

„Laimėti šį apdovanojimą yra didžiulė garbė, – tvirtino „Wizards“ lyderis. – Aš ir komandos draugai žaidžiame aukštu tempu. Tai įrodėme laimėję trejas žaistas rungtynes praėjusią savaitę“.

Arenasas naudingiausiu Rytų konferencijos krepšininku tapo antrą kartą iš eilės ir šeštą kartą per karjerą.

Vakarų konferencijoje naudingiausiu išrinktas „Jazz“ puolėjas Boozeris. Jo vedama Jutos komanda per ketverias žaistas rungtynes laimėjo triskart.

Praėjusią savaitę Boozeris per rungtynes vidutiniškai pelnė 22,8 taško, po krepšiais atkovojo po 12 kamuolių ir atliko 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.