Komentarai:
Jankunas - zveris. Su pergale, zalgirieciai!!! p.s. truputi gaila Seibucio, nes jis mldc ir dar Oreliko, nes sugadino gimtadieni :)
2014-05-14
Atsakyti
1999Tai kad, deja, musu yra tik startinis penketas, o daugiau nei Milaknis, nei Cizauskas, nei Gudaitis, nei Klimavicius, po velniu, netgi Saras netraukia Zalgirio lygio...


Na, galbut netraukia Zalgirio, koki buvot priprate matyt 3-4 metus atgal, lygio. Taciau kai ribotos finansines galimybes ir 1/3 biudzeto tenka moket skolom, tiesiog nera pasirinkimo. O ir sis sezonas jums nera blogas. TOP 16 jei nebutu pralaimetos dvejos (bent kiek as pamenu pries Lokomotiv ir Bayern) paskutinem sekundem, tas sezonas isvis butu geras Eurolygoje, nors ir dabar negalima vadint labai prastu. LKL jau tikrai laimesit, gal ne sausu rezultatu (nors manau, sausu, ypac, jei pries Neptuna), bet laimesit. Na LKF taure blogas pasirodymas, bet nera tragedijos. Va mums kita situacija. Viena aisku: jei neivyks stebuklas ir nelaimesim VTB, Adomaitis leks. O siaip visiska nezinomybe, kuri, patikek, dar slegia nemaziau, nei pralaimejimas siandien.
2014-05-14
+1
Atsakyti
Teisejavimas apgailetinas. Galima butu surast minimum 15 neteisingai traktuotu sprendimu. Cia bendrai ir Ryto ir zalgirio pusej. Siaip macas buvo gan geras rytas tikrai kontroliavo viska. Bet gale manau labiau pasiseke zalgiriui. Pramestos 5 baudos is eiles cia yra tragedija. Nzn nervai nelaiko matyt bet ziauru. Sveikinu su pergale normalius fanus. Yra kaip yra nepadarysi nieko. Ziurekti nuo neptuno nepasikraukit ! :D. Mes jau ramus mum jau px 3 ar 4 vieta vistiek nieko neduoda.
2014-05-14
-7
Atsakyti
Nezinau, liudna nes sezonas vel lygus 0,o zalgiriukas gerai atsparde siknas. Guodzia tikas tas kad katik Purlys gavo zinute nuo Dzikic (cituouju) -Vyrai, sios varzybos nesvarbios tad calm down?!
2014-05-14
+7
Atsakyti
7even1999Mums geriau buvo iki dvieju pergaliu, zalgirieciai iki keturiu pries ryta nebutu patempia, daugumos pagrindiniu zaideju amzius daro savo...Galbut. Siandien suzaidet su 7-8 zaidejais, Klimavicius bent pora minuciu zaide? Gal ir nebutu patempe 6-7 macu jusu starto penketas.


Tai kad, deja, musu yra tik startinis penketas, o daugiau nei Milaknis, nei Cizauskas, nei Gudaitis, nei Klimavicius, po velniu, netgi Saras netraukia Zalgirio lygio...
2014-05-14
+6
Atsakyti
Siaip galbut pasirodys nelabai tinkamas palyginimas, bet turi panasumu. Kadangi domiuosi futbolu, paimsiu kaip pavyzdi sio sezono Manchester United. 7 vieta po sezono, per paskutinius 2 turus pralosta galimybe zaisti net futbolo "kibiro taureje". Taciau tiek komandos fanai, tiek valdzia daro viska, ir darys, kad si komanda sugriztu stipresne kaip niekada, nors ir teks viena sezona kapotis tik Anglijos PL'e. Mes netokie turitngi, nepirksime krepsinio hummlesu ir krosu, taciau belieka plinketi fanams kantrybes, remejus paskatinti nesusisukti po sios "tragedijos", o komandos vadovams protingu spendimu. Tai padarius ir mes sugrisim ir Eurolyga, ir i LKL finalus.
2014-05-14
+3
Atsakyti
Kai Žalgiris pralošę Vilniui... Aš pradėjau nešiot Žalgirio džemperį... Tada Kaune ritą padarė... Juo tada rengiausi ir vakar ir šendien... Rezultatas matosi... Vienu žodžiu aišku...Mano Žalgirio džemperis padėjo laimėti :) ŽALGIRIS FOREWER!
2014-05-14
-4
Atsakyti
vaidasz99Skandalus kelia ??? O tai ryto fanai kokius skandalus kėlė serijai prasidedant ??? Rytas 2-0 laimės ir taip toliau. Sutvarkyti per šikna eilinį kartą. Dabar laukem Neptūno, o fanai Neptūno geriau nevažiuokit į Kauną nes mano manimu jau ir policija čia nepadės. Nebent savo noru atiduosit viska patys.


Tu geriau paprasyk mamos kad tau vietoj naujos swag kepkos nupirktu lietuviu kalbos vadoveli, veliau padekosi :)
2014-05-14
Atsakyti
Lietuvos ryto komandos vadovybė ir sirgaliai, gali padėkoti paskutiniam komandos pirkiniui Kavaliauskui,už galimybe sukovoti su Zalgiriu pusfinalyje...
2014-05-14
+3
Atsakyti
MarkaszKad žmonės rašo 2-0 tai yra tik nuomonė, nėra rašoma tokių nesąmonių kaip "padaRYTAS" "prarūrintas" "galit čiulpt rytfaniai" ir t.t. tu palygink kur kas ką rašo--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tokius dalykus raso pienburniai, musu jaunoji imbicilu karta.. jei i kiekviena toki komentara imsi i sirdi - greit prazilsi :)
2014-05-14
+5
Atsakyti
Sveikinu visus Žaliai Baltus su nerealia pergale :-) Tikrai nemaniau, kad šiais metais Žalgiris papuls į finalą po tokio šūdino sezono. Dažnai keikiau po tų pralaimėjimų Motiejūną, kad tokia silpną komandą sukoplektavo, bet dabar tenka žemai nulenkti galvą po tokio pusfinalio.Šaunuoliai Žalgirio komandos žaidėjai to iš jūsų šiam sezone jau nesitikėjau. Dabar man jau niekas nevarbu ar laimėsim auksą ar sidabrą. Svarbiausia pažemino Lietuvos rytą kuris LKL tik dėl bronzos žais, bet ir negaus vietos Eurolygoje:-)
2014-05-14
-6
Atsakyti
BP
Pagaliau bus normalus finalas.
2014-05-14
+4
Atsakyti
ATIciuju Ryto legionieriai pasimete, nes nesuprato kas daros. Zaidzia lyg ir namu arenoje, bet fanu dauguma palaiko Zalgiri :D:D:D


Zinai ka? Savo nuomone pasakysiu. Del manes nors as ir vienas sedesiu Siemense su 9999 Zalgirio fanais tokiose varzybose, man bus visiskai neidomu, kokiu santykiu pasiskirste fanai. Kiekvienas ju palaiko savo komanda, o as savo. Niekas neneigia, kad Zalgiris turi daugiau fanu, Lietuvos Rytas ikurtas 1998 metais. Taciau tai nereiskia, kad ta MAZUMA, tarp kurios, deja, esu ir as, myli maziau savo komanda, nei tu (jei esi tikras fanas), ar bet kuris kitas Zalgirio fanas.
2014-05-14
-3
Atsakyti
ryto himno ''Laikas buti pirmiems'' zodzius reiktu pakeisti i ''Atejo laikas mums buti TRETIEMS'' :D
2014-05-14
+1
Atsakyti
Jankunas net apsiverke po triumfo , respect.
2014-05-14
-4
Atsakyti
Nerealu !!! Saunuoliai !!!
2014-05-14
-4
Atsakyti
1999Mums geriau buvo iki dvieju pergaliu, zalgirieciai iki keturiu pries ryta nebutu patempia, daugumos pagrindiniu zaideju amzius daro savo...


Galbut. Siandien suzaidet su 7-8 zaidejais, Klimavicius bent pora minuciu zaide? Gal ir nebutu patempe 6-7 macu jusu starto penketas.
2014-05-14
-2
Atsakyti
Pasisakysiu ir as - netikejau Zalgirio pergale serijoj, nes tas prievartinis bandymas "apsaudyti jaunima" pirmose rungtynese vare i nevilti ir galvojau tas tesis toliau. Bet buvo ivykdytos teisingos korekcijos (Cizauskui ban) ir netgi jaunimas (Gudaitis gan netrumpai, Dimsa antrose gan neprastai gynesi), pasirodes zalgirio gretose dave daug daugiau naudos nei pvz Jelovac (irgi jaunimas, bet niekam ne velnio neidomus bei savanaudis zaidejas), taigi dar islieka vilstis gelbeti merdinti Zalgiri. Norisi matyti musu krepsinio flagmana galinga, trypianti bent jau LKL;e visus is kelio, o ne siu metu Zalgiri, kai pora pataikytu baudos metimu, nustumtu Musu legendine komanda i 3-4 vieta...Taigi jei turit kas galimybiu, paremkit kluba tais niekingais 2% nuo mokesciu ir tai bus didelis suolis Zalgirio geroves link!
2014-05-14
+12
Atsakyti
Kad žmonės rašo 2-0 tai yra tik nuomonė, nėra rašoma tokių nesąmonių kaip "padaRYTAS" "prarūrintas" "galit čiulpt rytfaniai" ir t.t. tu palygink kur kas ką rašo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-14
+3
Atsakyti
ATI
ciuju Ryto legionieriai pasimete, nes nesuprato kas daros. Zaidzia lyg ir namu arenoje, bet fanu dauguma palaiko Zalgiri :D:D:D
2014-05-14
+20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.