Veteranas Juanas Carlosas Navarro atvedė Barselonos krepšininkus į pergalę dvikovoje su demoralizuotais maskviečiais
Veteranas Juanas Carlosas Navarro atvedė Barselonos krepšininkus į pergalę dvikovoje su demoralizuotais maskviečiais
Nuotr. AFP-Scanpix

Trečiąją vietą šio sezono Eurolygos finalo ketverte užėmė Ispanijos vicečempionė „Barcelona“ ekipa. „Mažajame“ finale katalonai 93:78 (21:24, 29:23, 19:17, 24:14) nugalėjo Maskvos CSKA krepšininkus.

Rungtynių žaidėjas
Juan Carlos  Navarro
PTS 20 | REB 3 | AS 1 | ST 1
Xaviero Pascualio auklėtiniai rado savyje jėgų atsitiesti po triuškinamo pralaimėjimo pusfinalyje, o Ettore Messinos vadovaujamam kolektyvui viešnagė Milane baigėsi visišku krachu.

Sužaidus 20 min. komandas skyrė tik 3 taškai (50:47). Po 30 min. Ispanijos atstovų pranašumas taip pat dar nebuvo įtikinamas (69:64), tačiau paskutinio ketvirčio metu „geležinė“ CSKA gynyba visiškai subyrėjo. „Barcelona“ varžovų aikštės pusėje darė ką norėjo, o maskviečiams nepavyko ne tik apsiginti, bet ir užpulti.

Didžiausiu CSKA duobkasiu tapo veteranas Juanas Carlosas Navarro. Snaiperis pelnė 20 taškų, relizavo 5 iš 6 dvitaškių, 3 iš 5 tritaškių, vienintelę mestą baudą, atkovojo 3 kamuolius ir iš viso surinko 24 naudingumo balus. CSKA kraupiai (19-39) pralaimėjo kovą po krepšiais ir apskritai varžovams nusileido pagal daugelį statistikos komponentų.

Šis antausis simboliškai pažymėjo Messinos karjeros Maskvoje pabaigą. Demoralizuotai CSKA ekipai šiame sezone liko tik varžybos VTB Vieningoje lygoje, kur ketvirtfinalio serijoje „armiečiai“ 0-2 atsilieka nuo Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos.

„Barcelona“: Juanas Carlosas Navarro 20, Maciejus Lampe 17, Boštjanas Nachbaras 9, Joey Dorsey 9, Bradas Olesonas 8.

CSKA: Aleksandras Kaunas 13, Nenadas Krstičius 11, Jeremy Pargo 9, Kyle’as Hinesas 8, Sonny Weemsas 8.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
to nico
Pajamų daugiau. Vietoj vienerių rungtynių sekmadienį įvyksta dvi. Žiūrovai gauna daugiau pramogų (taigi bilietai pagrįstai gali kainuoti brangiau) ir daugiau išleidžia pinigų salėje. Nežinau, kodėl futbole kitaip, gal dėl kito rungtynių formato. Pagalvojus asmeniškai, jei aš pirkčiau bilietus į F4, pageidaučiau išvysti 4, o ne 3 rungtynes. Vis tiek geriausi Eurolygos krepšininkai žaidžia, ne „Lietkabelis“ su „Nevėžiu“.
2014-05-18
-3
Atsakyti
:)
Sporta su politika maiso. Ciam matyt nuo alaus stogas vazuoja. Rusai tokie pat zmones kaip lietuviai, prie ko cia politika? Is vis mes mazyte tauta sokinejam pries didelius kaimynus. Tikrasis dziaugsmas laiems dalijimas.
2014-05-18
+8
Atsakyti
labai smagu, kad sovietu komanda pralaimejo. O ir siaip myliu Barca
2014-05-18
-1
Atsakyti
to nico
kai kurioms komandos trečia vieta eurolygoje būtų didis pasiekimas
2014-05-18
-1
Atsakyti
gerai
liuks tiems rusams taip ir reikia manau greitu laiku visam pasauly smirdes rusu tauta tegu padekoja fasistui putinui
2014-05-18
+7
Atsakyti
zzz
tai CSKA visa sezona zaide kiekvienas sau, as neisivaizduoju ka gali daryti Messin`a NBA jeigu jis CSKA nesugeba sutvarrkyti 3 juodaodziu (Hines`as vienas is tu krepsininku kurie stengiasi ir zaidzia, tai kad jis nesiskaito) ir 2 serbu is kuriu vienam jau 2 metai kaip p#$jui tas krepsinis, o kitas jau 2 metus yra mires, kaip krepsininkas, tik Messina kazkodel bijo jam tai pasakyti. Nors kita vertus per 12 metu 11 kartu zaisti final4 irgi neblogas pasiekimas.
2014-05-18
-4
Atsakyti
Stebejau visas varzybas ir galiu pasakyti,kad barsa buvo visa galva pranasesni abiejuose pusese... cska toks jausmas,kad kiekvienas sau zaidzia... saunuoliai barsa...

ispanija siais metais visur ima virsunes,futbolas,krepsinis :)
2014-05-18
-4
Atsakyti
tragiska sezono pabaiga cska komandai.
2014-05-18
+8
Atsakyti
Anonimas
taip ir reik ruskiams

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-18
+1
Atsakyti
nico
As nesuprantu koks tikslas komandoms zaisti del trrcios vietos? Galetu padaryti kaip uefa cempionu lygoje, ten kiek zinau nezaidziama del trecios vietos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-18
-3
Atsakyti
hmm
o gal ir yra kazkas auksciau :)...
2014-05-18
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.