Dėl spūsčių Maskvos keliuose Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai teko atšaukti planuotą treniruotę
Dėl spūsčių Maskvos keliuose Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai teko atšaukti planuotą treniruotę
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipai dėl didžiulių spūsčių Maskvos keliuose teko atšaukti planuotą treniruotę, skelbia tinklalapis lrytas.lt. Nuo viešbučio, kuriame yra apsistoję vilniečiai, iki arenos yra apie 10 km, o tokį atstumą turėtų būti įmanoma įveikti per 20 minučių.

Vis dėlto vos pradėjus kelionę autobusu paaiškėjo, kad išvyka gali gerokai užtrukti. „Lietuvos ryto“ treneris Dainius Adomaitis nusprendė atšaukti treniruotę ir be reikalo nevarginti krepšininkų prieš 19 val. Lietuvos laiku laukiantį mačą.

Pasiekus viešbutį, jo kieme fizinio rengimo treneris Tomas Munius surengė trumpą raumenų tempimo treniruotę.

Šį vakarą Vilniaus komanda žais trečiąsias VTB Vieningosios lygos ketvirtfinalio rungtynes prieš Liubercų „Triumf“ ekipą. Serijoje iki 3 pergalių „Lietuvos rytas“ šiuo metu pirmauja 2-0.

Rungtynių eigą stebėti nuo 19 val. padės ir tinklalapis basketnews.lt

Komentarai:
Anonimas
Maskva ner ko ir noreti greitai kazkur nulekt :)
2014-05-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.