Michaelas Carteris-Williamsas buvo pripažintas geriausiu šio NBA sezono naujoku
Michaelas Carteris-Williamsas buvo pripažintas geriausiu šio NBA sezono naujoku
Nuotr. AP – Scanpix
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė geriausių šį sezoną pirmenybėse debiutavusių žaidėjų komandas. 

Populiariausias krepšininkas pirmamečių tarpe – NBA lygos metų naujoku pripažintas Filadelfijos „76ers“ klubo gynėjas Michaelas Carteris-Williamsas, kuris surinko 250 taškų.

Jam už nugaros su 248 taškais liko Orlando „Magic“ ekipos žaidėjas Victoras Oladipo ir Jutos „Jazz“ klubui atstovaujantis Trey Burke'as su 230 taškų. Pirmosios komandos penketuką užbaigė atitinkamai 214 ir 204 taškus surinkę Bruklino „Nets“ aukštaūgis Masonas Plumlee bei Niujorko „Knicks“ gynėjas Timas Hardaway.

Antrąją naujokų ekipą sudarė Bostono „Celtics“ puolėjas Kelly Olynykas (119 taškų), Milvokio „Bucks“ klubo 19-metis Giannis Antetokounmpo (116), Minesotos „Timberwolves“ „centras“ Gorgui Diengas (96), Šarlotės „Hornets“ vidurio puolėjas Cody Zelleris (67) bei Oklahomos „Thunder“ bokštas Stevenas Adamsas (65).

Šiuose rinkimuose dalyvavo 125 žiniasklaidos atstovai iš JAV ir Kanados, kurie reitingavo lygos naujokus į pirmąją ir antrąsias komandas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.