Ettore Messinos auklėtiniai išlygino ketvirtfinalio serijos rezultatą
Ettore Messinos auklėtiniai išlygino ketvirtfinalio serijos rezultatą
Nuotr. Fotodiena/Edvardas Blaževičius
Iš duobės VTB Vieningosios lygos ketvirtfinalyje išsikapsčiusi Maskvos CSKA komanda lemiamą mačą žais namie. Pirmadienį Rusijos sostinėje Ettore Messinos auklėtiniai penktajai serijos dvikovai priims Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipą.

CSKA serijoje iki trijų pergalių atsiliko 0-2, tačiau laimėjo abu mačus Krasnodare ir išlygino serijos rezultatą.

Po antrosios pergalės svečiuose Messina džiaugėsi savo auklėtinių užsispyrimu.

„Mums tai buvo labai svarbi pergalė. Pradėjome dvikovą nervingai, mūsų klaidos varžovams leido pelnyti lengvus taškus. Tačiau sužaidėme tobulą trečią kėlinį, o lemiamais momentais žaidėme pakankamai disciplinuotai, kad perduotume kamuolį Nenadui Krstičiui. Komanda pademonstravo charakterį ir priminėme, kad ne visada žaidžiame šlykščiai.“

„Lokomotiv“ ekipos strategas Jevgenijus Pašutinas žadėjo, kad jo auklėtiniai po dviejų skaudžių nesėkmių nepalūžo ir pademonstruos charakterį penktajame serijos mače.

„Esame vyrai, todėl neverkiame ir dėl savęs nesigailime. Atkrintamosiose gali nutikti bet kas, todėl Maskvoje jums reikės pademonstruoti charakterį, – aiškino Pašutinas. – Serijos rezultatas 2-2, bet mes turime tokias pat galimybes laimėti seriją kaip ir trečiose ar ketvirtose rungtynėse.“ 

Pusfinalyje šios poros nugalėtojo jau laukia Kazanės „UNIKS“ ekipa.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.