Sėkmingai gynęsi ir agresyviai puolę Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkai šventė dar vieną pergalę Eurolygoje. Trečiadienį namie jie 94:67 (24:11, 17;18, 33:17, 20:21) sutriuškino A grupės autsaiderę Bolonijos „Climamio“.

Nuo susitikimo pradžios Graikijos krepšininkai demonstravo savo pranašumą. Kibią gynybą rodę šeimininkai per pirmąjį kėlinį praleido tik 11 taškų, o po trečiojo kėlinio spurto nepaliko abejonių dėl nugalėtojo.

Italijos krepšininkai per šias rungtynes realizavo tik 37 proc. dvitaškių (16/43) ir 13 proc. tritaškių (2/15). Pirmą tolimą metimą „Climamio“ pataikė trečiajame kėlinyje, kai nugalėtojas jau buvo aiškus.

„Olympiakos“: Alexas Ackeris 18, Ioannis Bourousis 14, Manolis Papamakarios 13, Sofoklis Schortsanitis 11, Panagiotis Vasilopoulos 10 (8 atk. kam.).

„Climamio“: Marco Belinelli 21, Tyusas Edney 16, Jamesas Thomasas 11 (19 atk. kam.).

Šį sezoną visas ketverias rungtynes namie laimėjusi Pirėjo ekipa yra viena A grupės lyderių. Per 9 susitikimus „Olympiakos“ laimėjo 7 kartus ir nusileidžia tik viena pergale daugiau turinčiai Vitorijos „TAU Ceramica“ komandai. „Climamio“, laimėjusi dukart, žengia grupės dugne.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.