Donaldui McGrathui teks ieškoti naujos komandos
Donaldui McGrathui teks ieškoti naujos komandos
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Sankt Peterburgo „Spartak“ klubas – ant išnykimo ribos. Tai oficialiai pranešė komandos prezidentas Aleksandras Urickis sakydamas, kad po dviejų mėnesių jo ekipa išnyks iš krepšinio žemėlapio.

„Spartak“ dings be jokių skolų ir įsipareigojimų. Visgi rungtyniauti ir kitą sezoną klubas tiesiog neturi pakankamai lėšų. 

Šį sezoną komanda iškopė į VTB Vieningosios lygos atkrintamąsias varžybas, tačiau pasirodymą baigė jau aštuntfinalyje. 

Paskutinį kartą klubas titulą iškovojo 2010-2011 metų sezone, kai laimėjo Rusijos taurę. 

„Spartak“ komanda buvo įkurta 1935 metais.

Komentarai:
djgaffer
Nieko,Sankt Peterburgas sukurs naują klubą.Gazpromas duos babkių ir viskas bus jiems ten gerai,nes netikiu,kad toks miestas neturėtų krepšinio komandos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-28
+2
Atsakyti
TDaYKaip bebutu sita komanda turi garbinga istorija. Jau nekalbant kad komjaunimo Padlai paskutiniais metais pastoviai sere per snuki ko pasekoje vainausku raudona komuniagu kurva Rusijos ziniasklaidoje buvo prilyginta kiemo komandai.


kiek tau metų?
2014-05-28
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.