Naują erą pradedanti Filadelfijos „76ers“ komanda yra pasirengusi dar didesniems pokyčiams. Neatmetama galimybė, kad prie Filadelfijos ekipos vairo vėl stos legendinis treneris Larry Brownas.

Praėjus dienai po to, kai „Sixers“ mainais iškeitė ekipos lyderį Alleną Iversoną, komandos prezidentas Billy Kingas pranešė kalbėjęs su Brownu apie galimybę grįžti į Filadelfiją.

„Mes tikrai tęsime bendravimą, tačiau nesame tikri, ar iš to pavyks pasiekti kažką oficialaus, – teigė Kingas. Browno sugrįžimo galimybės į Filadelfiją neatmetė ir legendinio trenerio agentas Joe Glassas. Jo tvirtinimu, viskas turėtų paaiškėti per kelias artimiausias dienas.

Darbo Brownas neturi nuo praėjusio sezono, kai buvo atleistas iš Niujorko „Knicks“ komandos. Browno treniruojama „Knicks“ praėjusį sezoną iškovojo tik 23 pergales ir patyrė 59 pralaimėjimus.

Filadelfijoje Brownas dirbo nuo 1997 iki 2003 metų, tačiau nerado bendros kalbos su „Sixers“ žvaigžde Iversonu. Klubo vadovas Kingas konsultavosi su Brownu dėl Iversono išmainymo.

Išvykęs iš Filadelfijos Brownas tapo Detroito „Pistons“ treneriu. Su Detroito ekipa treneris 2004 metais iškovojo NBA čempionų žiedą, o kitą sezoną tapo NBA vicečempionu.

Komentarai:
na paziuresim, kaip pasikeis Phili zaidimas i "+" ar "-". Kaip Webberis, Kyle's bei naojokai atrodys. Dabar nebus ko kaltinti, kad vienas zaidzia, kamuoli ilgai laiko, daug meta ir apskritai egoistas is egoistu... O ka daryt, jei normaliu zaideju nebuvo? Ir ka (jei taps treneriu) kalbes Braunas? O gal bus ir i nauda. Zodziu...
2006-12-21
-8
Atsakyti
visi deriniai seniau Filoi buvo per Iversona arba Iguodala. Dabar lyderio nebera todel keiciasi ir deriniai tuo labiau kad Iverson jau kitoi komandoi ir visus Filos derinius zino " nuo-iki" . todel ir treneris keiciasi kad inestu nauju veju
2006-12-21
-4
Atsakyti
76 iesko naujo trenerio... na kadangi atleistas iverson'as labai keiciasi klubo zaidimo schemos. Dabar nebera lyderio kuris imtusi iniciatyvos per visas rungtynes ir kai reikia fasus atiduotu. Taciau gautas mileris kuris atiduoda labai dauk perdavimu per runtynes. Manyciau zaidimas eis per centrusir krasto puolejus,nes izaideja gera turi. Brownas galetu sulipdyti gera teama, kuris galetu nukeliaut iki playoff. Taciau tam reikia laiko...
2006-12-21
+2
Atsakyti
na brownas lb geras treneris, butu i nauda siam kliubui
2006-12-21
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.