Bogdanas Bogdanovičius nežino, ar žais rinktinėje
Bogdanas Bogdanovičius nežino, ar žais rinktinėje
Nuotr. AFP – Scanpix
Belgrado „Partizan“ komandos gynėjas Bogdanas Bogdanovičius nėra tikras, ar vasarą apsivilks Serbijos rinktinės aprangą. 21 metų krepšininkui abejonės kilo po pirmųjų Serbijos čempionato finalo rungtynių, kuriose įsiplieskė masinės muštynės.

„Manau, kad teisėjai mačui teisėjavo nesąžiningai ir nenoriu apie tai kalbėti. Esu tikras serbas ir turėčiau žaisti Nacionalinėje rinktinėje, tačiau dabar svarstau, ar reikėtų tai daryti, – kalbėjo Bogdanovičius. – Labai gerbiu trenerį Aleksandrą Djordjevičių, tačiau man reikės apie viską pagalvoti.

Paskutinių 12 metų čempionams tokie švilpukai neskiriami. Mes buvome viršūnėje reguliariajame sezone ir nenusipelnėme tokio elgesio iš teisėjų.“ 

Pirmajame Serbijos čempionato finalo mače teisėjai po muštynių pašalino visus, išskyrus tris, „Partizan“ krepšininkus ir šie pralaimėjo dvikovą 88:97.

Muštynės:

Žaidimas trys prieš penkis:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.