Timas Duncanas – penktą kartą NBA čempionas
Timas Duncanas – penktą kartą NBA čempionas
Nuotr. USA Today – Scanpix
Timas Duncanas tapo pirmuoju NBA istorijoje krepšininku, kuris tris skirtingus dešimtmečius pradėjo rungtynes starto penkete čempionų komandoje.

Duncanas pirmą kartą NBA čempionu tapo dar XX a. pabaigoje, 1999 metais. XXI a. pirmajame dešimtmetyje jis tris kartus iškovojo čempiono titulą (2003, 2005, 2007 m.), o XXI a. antrajame dešimtmetyje tai padarė dar kartą.

„Jaučiuosi labai senas, – nusikvatojo Duncanas, kai išgirdo apie šį savo pasiekimą. – Nuostabu žaisti starto penkete ir vis dar būti efektyviu krepšininku.“

38 metų Duncanas finale vidutiniškai pelnydavo po 15,4 taško ir atkovodavo po 10 kamuolių.

Duncanas čempionų titulus laimėjo 15 metų intervale ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik Kareemui Abdul-Jabbarui, kuris NBA čempionu tapo 17 metų intervale.

Komentarai:
to GB21na va, pagaliau pirma normalesnė žinutė iš tavo pusės :) Nes iki šiol iš tiesų galvojau, kad išsidirbinėji. Nebekreipsiu dėmesio, kad vis dar nori mane užregistruoti. Anonimai užknisa, sutinku ;)Bet ir pats suprask dėl ko stūmė ant tavęs kiti. Tikrai iš teksto aišku, kad kalbama apie intervalą tarp pirmo ir paskutinio iškovoto titulo. Ir čia nėra kalbama apie tai, kiek per tą laiką iškovojo. Galbūt paklausi, tai kur čia tas pasiekimas ir rekordas, kodėl tai turėtų būti svarbu? Svarbu dėl to, kad tai yra Duncano ir Spurs dinastija. Prieš 15 metų pirmą kartą įrodė, kad jie geriausi. Tą įrodinėja iki pat dabar. Kas ten žino, gal tai dar ne paskutinis jo titulas. :)


Dabar aišku, nes prieš tai maniu, kad Duncan per 15 metų iškovojo tiek pat kiek ir Kareem titulų, todėl rašiau, kad nesiderina kažkaip šis sakinys :) Kai gerai įsiskaitai, tada aišku :) O iš ryto pakomentavau normaliai neįsiskaitęs, tiesiog greit permečiau naujienas :)
2014-06-16
+8
Atsakyti
to GB21
na va, pagaliau pirma normalesnė žinutė iš tavo pusės :) Nes iki šiol iš tiesų galvojau, kad išsidirbinėji. Nebekreipsiu dėmesio, kad vis dar nori mane užregistruoti. Anonimai užknisa, sutinku ;)

Bet ir pats suprask dėl ko stūmė ant tavęs kiti. Tikrai iš teksto aišku, kad kalbama apie intervalą tarp pirmo ir paskutinio iškovoto titulo. Ir čia nėra kalbama apie tai, kiek per tą laiką iškovojo. Galbūt paklausi, tai kur čia tas pasiekimas ir rekordas, kodėl tai turėtų būti svarbu? Svarbu dėl to, kad tai yra Duncano ir Spurs dinastija. Prieš 15 metų pirmą kartą įrodė, kad jie geriausi. Tą įrodinėja iki pat dabar. Kas ten žino, gal tai dar ne paskutinis jo titulas. :)
2014-06-16
-4
Atsakyti
to GB21Kaip supratau, tik vienas čia protingas esi :) Ar geras jausmas būt protingu tarp kvailių? :)


Kur aš tau rašiau ką nors apie protą? Išgalvoji nebūtas istorijas savo... Paprasčiausiai nesupratau vieno sakinio, kuris mano nuomone parašytas truputį netaisyklingai, tai paklausiau kodėl taip parašyta? Kas čia blogo? Kadangi niekas, normaliai be įžeidimų nesugebėjo ikišiol atsakyt tai suprantu, kad aš teisus ? O tu išvis net užsiregistruot nesugebi, tai ką čia dar kitiems akis draskai...
2014-06-16
+2
Atsakyti
to GB21
Kaip supratau, tik vienas čia protingas esi :) Ar geras jausmas būt protingu tarp kvailių? :)
2014-06-16
-2
Atsakyti
to GB21Kaip trolis visai neblogai varai. Bet jeigu čia rimtai rašei, tai nekažką nekažką.. Na, nebent aišku čia tik vienas protingas esi, o visi kiti aplinkui kvailiai. Čia jau tau pasirinkt.


Tavęs mama nemokė nesikiš į kitų pokalbius? Kai užsiregistruosi tada ateik..
2014-06-16
Atsakyti
to GB21
Kaip trolis visai neblogai varai. Bet jeigu čia rimtai rašei, tai nekažką nekažką.. Na, nebent aišku čia tik vienas protingas esi, o visi kiti aplinkui kvailiai. Čia jau tau pasirinkt.
2014-06-16
+4
Atsakyti
LEGENDA!
2014-06-16
+3
Atsakyti
ŠaldytuvasGB21, pripažink, kad susimovei visiškai. Jeigu elementaraus sakinio nebesupranti, tai reikia daugiau knygų skaityt. Vienintelė išeitis.Kasioguru, plius Duncan'as kaip pirmas option'as iškovojo 2 žiedais daugiau už Kaubi.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Susimoviau?? Deja ne. Dar kartą paskaityk mano cituotą sakinį. Duncaunas titulus laimėjo 15 metų intervale, o Kareem 17. Tai koks čia nusileidimas, nes jis laimėjo sužaidęs mažiau sezonų? Sakinys kertasi su logika.
2014-06-16
-1
Atsakyti
to GB21Tipinis atsakymas, kai supranti, kad susimovei.


tu net uzsiregistruot nemoki, tai patylėk išvis..
2014-06-16
-1
Atsakyti
..................
tai dar yra ir tokie pasiekimai
2014-06-16
+5
Atsakyti
GB21, pripažink, kad susimovei visiškai. Jeigu elementaraus sakinio nebesupranti, tai reikia daugiau knygų skaityt. Vienintelė išeitis.

Kasioguru, plius Duncan'as kaip pirmas option'as iškovojo 2 žiedais daugiau už Kaubi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-16
-3
Atsakyti
va cia dabar bus geras pvz tiem dalbajobam, kurie diskusijose apie "who's better" prie Kobes kaip argumenta rasydavo 5 ziedai ir 2 finals MVP. tai va - Duncanas dabar tikrai geresnis uz Kobe, nes turi 5 ziedus ir 3 finals MVP. aisku? :D
2014-06-16
-1
Atsakyti
to GB21
Tipinis atsakymas, kai supranti, kad susimovei.
2014-06-16
+1
Atsakyti
MrTryslaGB21"Duncanas čempionų titulus laimėjo 15 metų intervale ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik Kareemui Abdul-Jabbarui, kuris NBA čempionu tapo 17 metų intervale."Nesupratau? Tai čia skaitos nusileido, jei laimėjo per mažiau metų? Duncanui užteko 15, o Jabbarui 17, tai kur čia nusileidimas? :DASILO GALVA, pasiekimas kalba apie ilgaamziskuma. Nuo pirmo cempionato laimejimo iki paskutinio. Tai nemanai, kad 17 metu siek tiek geresnis pasiekimas nei 15 ?


Asilo galva čia tik tu
2014-06-16
-1
Atsakyti
ByronGB21"Duncanas čempionų titulus laimėjo 15 metų intervale ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik Kareemui Abdul-Jabbarui, kuris NBA čempionu tapo 17 metų intervale."Nesupratau? Tai čia skaitos nusileido, jei laimėjo per mažiau metų? Duncanui užteko 15, o Jabbarui 17, tai kur čia nusileidimas? :DTau visada reikia perskaityti 5 kartus, kad kazka suprastum. Tiesiog ne tau skirta teksto suvokimas.


Tiesiog pridusk pieniau, pirma buvo parasyta neaiškiai, dabar pataisė valajobe. Beje kaip tik pasiekimas tass, kad TD greičiau laimėjo, ir manau tai dar ne paskutinis jo titulas.
2014-06-16
+4
Atsakyti
Beard06, faktas, kad ir tau su teksto suvokimu prastai, čia norima parodyti intervalą nuo pirmo laimėjimo iki paskutinio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-16
-7
Atsakyti
GB21"Duncanas čempionų titulus laimėjo 15 metų intervale ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik Kareemui Abdul-Jabbarui, kuris NBA čempionu tapo 17 metų intervale."Nesupratau? Tai čia skaitos nusileido, jei laimėjo per mažiau metų? Duncanui užteko 15, o Jabbarui 17, tai kur čia nusileidimas? :D


Tau visada reikia perskaityti 5 kartus, kad kazka suprastum. Tiesiog ne tau skirta teksto suvokimas.
2014-06-16
-8
Atsakyti
Faktas tas, kad Basketnews.lt nemoka normaliai parašyti paprasto sakinio, jog tarp pirmo laimėto titulo ir paskutinio Duncanui praėjo 15 metų, o Abdul Jabbar'ui- 17 metų. Pagal jų parašymą tai Dikembe Mutombo turėtų dar aukščiau už šiuos du būti, nes lygoje žaidė 18 metų ir yra laimėjęs čempiono titulą. Nemiegojo žurnalistai... matosi... :D
2014-06-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.