Naujojo Džersio „Nets“ vidurio puolėjui Nenadui Krstičiui sezonas baigtas. Atlikus išsamius medicininius tyrimus paaiškėjo, kad 213 cm ūgio puolėjui plyšo kairio kelio kryžminiai raiščiai.

Traumą 23 metų serbas patyrė penktadienio (12.22) rungtynėse su Los Andželo „Lakers“ komanda. Gavęs perdavimą iš Richardo Jeffersono, 213 cm ūgio puolėjas mėgino pelnyti taškus prieš „Lakers“ aukštaūgį Kwame'ą Browną, tačiau suklupo  ir susiėmė už kairiojo kelio.

Šį sezoną Krstičius vidutiniškai pelnydavo 16,4 taško, atkovodavo 6,8 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo beveik po vieną varžovo metimą.

 

Komentarai:
Nemanau kad taip greit spes atsigaut, visgi kryzminiai raisciai yra sudetingi labai. Gali netgi metu prireikt reabilitacijos
2006-12-23
+1
Atsakyti
netsam tikrai prastai. ir pacio krsticiaus gaila. sekmingiausias kol kas sezonas nba pasibaiges trauma jo viduryje
2006-12-23
Atsakyti
SMS
nu nenuskilo "nets".....bet turbut iki europos ciampo pasweiks:)
2006-12-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.