Bogdaną Bogdanovičių pasirinko Fynikso „Suns“
Bogdaną Bogdanovičių pasirinko Fynikso „Suns“
Nuotr. USA Today – Scanpix
Net keturi Serbijos krepšininkai išgirdo savo pavardes praėjusios nakties NBA naujokų biržoje. Aukščiausiai iš jų buvo pasirinktas Bogdanas Bogdanovičius, kurį 27-uoju šaukimu pakvietė Fynikso „Suns“.

Bogdanovičiaus pasirinkimas sutrikdė naujokų biržos režisierius. Po kiekvieno šaukimo televizijos žiūrovams buvo parodomi krepšininkų žaidimo epizodai. Pakvietus Bogdanovičių, buvo parodyti ne jo, o kroato Bojano Bogdanovičiaus žaidimo momentai.

Antrajame rate buvo pakviesti dar trys serbai. 41 šaukimu Denverio „Nuggets“ pasirinko Nikola Jokičių (19 m., 210 cm), 52 šaukimu Filadelfijos „76ers“ pakvietė Vasilije Mičičių (20 m., 191 cm), o dar po dviejų šaukimų ta pati komanda pasirinko Nemanja Dangubičių (21 m., 201 cm).

Biržoje taip pat buvo pakviesti trys kanadiečiai, du prancūzai, po vieną kamerūnietį, australą, brazilą, šveicarą, bosnį, graiką, italą ir Žaliojo Kyšulio atstovą. Iš viso – 17 ne JAV gimusių krepšininkų.

51-uoju šaukimu Niujorko „Knicks“ pasirinko Thanasį Antetokounmpo – vyresnįjį Milvokio „Bucks“ talento Giannio Antetokounmpo brolį.

21 metų 201 cm ūgio graikas šį sezoną žaidė NBA D lygoje, Delavero „87ers“ komandoje ir per rungtynes pelnydavo po 12 taškų bei atkovodavo po 4,3 kamuolio.

Tarp Europoje garsesnių žaidėjų taip pat buvo pasirinktas italas Alessandro Gentile. Jį 53-uoju šaukimu pakvietė Minesotos „Timberwolves“.

Komentarai:
fanas
nesuprantu ko nieks nepasauke patrico youngo
2014-06-27
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.