Timas Abromaitis kitą sezoną rungtyniaus Vokietijoje
Timas Abromaitis kitą sezoną rungtyniaus Vokietijoje
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Lietuviškų šaknų turintis Timas Abromaitis palieka Prancūziją ir keliasi į Vokietiją. 24-erių metų 203 cm ūgio puolėjas sudarė vienerių metų sutartį su Braunšveigo „New Yorker Phantoms“ klubu.

„Esu sujaudintas dėl galimybės kitą sezoną rungtyniauti Braunšveige. Tikiuosi artimiausiu metu susipažinti su miestu ir komanda. Kiek teko domėtis klubu ir miestu, tai teko išgirsti išties gerų dalykų. 

Kalbėjausi su Kyle'u Visseriu, kuris praėjusį sezoną žaidė šioje komandoje. Jis mane paskatino priimti „New Yorker Phantoms“ klubo pasiūlymą. Vokietija man – naujas iššūkis“, – savo apsisprendimą komentavo krepšininkas.

Praėjusį sezoną Strasbūro IG ekipos marškinėlius vilkėjęs ir Eurolygoje debiutavęs Abromaitis per 10 sužaistų rungtynių vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 18 minučių, pelnydavo po 7,5 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

Prancūzijos čempionate amerikietis sužaidė 39 susitikimus, per kuriuos vidutiniškai rinkdavo po 7,2 taško ir 2,7 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.