Antonas Gavelas lieka Vokietijoje
Antonas Gavelas lieka Vokietijoje
Nuotr. AFP-Scanpix
Antonas Gavelas ir toliau rungtyniaus Vokietijoje, tačiau kitoje komandoje. Miuncheno „Bayern“ klubas pranešė, jog į savo gretas prisiviliojo Bambergo „Brose Baskets“ ekipos lyderį, su kuriuo buvo sudaryta dvejų metų sutartis.

29-erių metų 189 cm ūgio krepšininkas nuo 2009 metų rungtyniavo Bamberge ir pernai buvo pripažintas naudingiausiu Vokietijos lygos finalo serijos žaidėju.

Jis praėjusį sezoną Eurolygoje per 10 sužaistų mačų vidutiniškai pelnydavo po 11,6 taško, atkovodavo po 2,5 kamuolio bei atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Europos taurės turnyre per vienerias rungtynes Gavelas rinkdavo po 10,5 taško, 3 atkovotus bei 1,3 perimto kamuolio ir 5 atliktus rezultatyvius perdavimus.

Kitą sezoną „Bayern“ klubas Eurolygoje kovos C grupėje, kur susikaus su „Barcelona“, Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Lino Kleizos atstovaujama Milano „Emporio Armani“ ir Zgoželeco „Turow“ komandomis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.