Pietro Aradori rungtyniavo nesustabdomai
Pietro Aradori rungtyniavo nesustabdomai
Nuotr. AFP-Scanpix
Sunkią pergalę Makedonijoje vykstančiame kontroliniame turnyre iškovojo Italijos rinktinė. Stambulo „Galatasaray“ klubo naujokas Pietro Aradori surinko 34 taškus, o jo vedami italai tik po atkaklios kovos 86:84 nugalėjo Juodkalnijos nacionalinę komandą.

Nugalėtojams Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) žaidžiantis Luigi Datome pelnė 19 taškų, Stefano Gentile pridėjo 8.

Juodkalnijos rinktinėje išsiskyrė 17 taškų surinkęs Tayloras Rochestie, Vladimiras Dragičevičius, Milko Bjelica ir Seadas Sehovičius pelnė po 14.

Rugpjūtį atrankos į kitų metų Europos čempionatą turnyre kovosiantys italai D grupėje susitiks su šveicarais ir rusais, tuo metu Juodkalnijos nacionalinė komanda žais B grupėje kartu su Bulgarijos, Olandijos ir Izraelio rinktinėmis.

Komentarai:
emka
jo tas pats :)
2014-07-27
-1
Atsakyti
Rochestie tai cia sitas, kuris su NN sparde vainausku raudonaja klounada VTB pusfinalyje?
2014-07-26
+6
Atsakyti
Anonimas
šitas bičas Pocių visom prasmėm lenkia, gal tik troikai blogiau lenga, žodžiu keis Aradori Pocius tai nk gero nebus, o į sf Micovas pagrindinis bus, tai Pociui nekažka

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-26
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.