Komentarai:
Gedas
Vasiliauskas-9rez. perd. turim viena TIKRA izaideja pasirodo. Tik idomu ant kiek jis geras bus rungtynese su rimtom komandom.
2014-07-26
-2
Atsakyti
djgaffer
Nu tikrai įspūdingai atrodė vyrai.Tik pirmos rungtynės,o taip sudraskėm braliukus.Nuostabiai atrodė Šaro ir Gudaičio tandemas.Šaras net 9 pasus atliko ir tikrai jį imčiau vietoj Juškės.Pataikyt ir taip yra kam,o kuriančių žaidėjų beveik nėra.Aišku,čia tik vienas mačas,bet Vasiliauskas ir rezervinėj rinktinėj po 5-6 perd.darydavo.Nu laikas parodys,kaip ten bus,bet kol kas žaidimas nuteikia optimistiškai.Su pergale visus!:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-26
-4
Atsakyti
hmz
Aš kai pagalvoju apie ateitį, tai mūsų priekis dar bent 10 metų bus vienas geriausių Europoj. Valančiūnas su Gudaičiu per jėgą gali sulaužyt priešininkus. Motiejūnas su Saboniu (jam dar reikia laiko, bet jis žvėris tikrai bus) mobilūs ir gali net tritaškių pamėtyt. Talento tiek, kad net gera darosi.

Iš jaunesnių žaidėjų dar žavi Sedekerskis, kuris trečiu numeriu žaidžia, ir Varnas, kuris daugiausiai antru žaidžia.

Iki pilnos laimės norėtųsi, kad koks jaunas įžaidėjas dar užgimtų. Toks, kuriam dabar 15-16 metų.
2014-07-26
+1
Atsakyti
pastiko Vasiliauskas labai, manau viskas aisku dublerio pozicijoj
2014-07-26
-12
Atsakyti
voodoo
gudaitis aisku gerai suzaide, bet latviu priekis apgailetinas, reikia paziuret kaip toliau jam seksis ir tada sprest. mano nuomone kavaliauskas su gudaiciu vaziuos namo ir liks pernykstis priekis pridedant jankuna, nes 5 aukstu tikrai uztenka, nebent vietoj ksistofo kazkka paimt. dar patiko gailiaus zaidimas. lyginant su kuzminsku nors ir maziau tasku, bet jo taskai buvo sudetingesni, kuzminskas beveik viska verte laisvas is po krepsio po perdavimu, nes kaip ir sakiau latviu priekis silpnas, o gailius patikimesnis toliau nuo krepsio ir moka gerai verztis tik snd to neparode. maciulis su jasaiciu visada buna naudingi cempionatuose nors ir draugiskose prastai zaidzia. speju, kad gailius, maciulis ir jasaitis visi vaziuos i ispanija. na ir vasiliauskas dbar jau pirmas eilej po kalniecio is izaideju tik man jis atrodo labai silpnas fiziskai, o juskevicius nepanasus i izaideja visai. klausimas ar isvis reikia ju rinktinej. pernai turejom delna ir jis beveik nezaide, o kalna pavadavo seibutis, manau, siemet bus taspats
2014-07-26
-1
Atsakyti
Anonimas
jo, neturi ka veikt rinktines, tai dar del draugisku rungtyniu rezultato susitaria. pataike ir viskas. o kiek dar prasauna kiti, tik kai neatspeja neberaso daugiau.
2014-07-26
+3
Atsakyti
komentaras parašytas 18:42hssvarzybos sutartos. lietuva laimes ant 19 tasku, pamatysitgerai duoda vaizdų bachūras, šovė kaip pirštu į akį :D


idomu kodel susitare ant 19 :d
2014-07-26
+5
Atsakyti
Tikiuosi Zalgiris nenusipirks jokio negro i PF pozicija ir duos Gudaiciui zaist kiek telpa, nes jau matosi, kad bus is jo auksto lygio krepsininkas. Ir vasiliauskas tikrai gerai atrode, tikiuosi islaikys tokia krepsinio kokybe abu sie zaidejai ir pateks i pagrindine rinktine.
2014-07-26
Atsakyti
komentaras parašytas 18:42
hssvarzybos sutartos. lietuva laimes ant 19 tasku, pamatysit


gerai duoda vaizdų bachūras, šovė kaip pirštu į akį :D
2014-07-26
-4
Atsakyti
sdf
ŠaldytuvasSu pergale, neaišku dar niekas nei dėl Gudaičio, nei dėl Vasiliausko, bet nuteikia labai optimistiškai jų pasirodymai. Imčiau Vasiliauską su Kalniečiu, o PF sunku nuspręst. Tikriausiai Gudaitis bus atkabintas, bet gaila dėl to. Jankūną pasiliks kaip ramstį gynyboj, o dėl Motiejūno/Gudaičio reiks padaryt ryžtingą sprendimą. Sunku po tokių runtynių atsiribot nuo emocijų ir vertint realiai.


o ne lengviau butu atkabint ksystofa? ;)
2014-07-26
+2
Atsakyti
nekalkit prie kryžiaus, tik šiaip dėlioju kas man
Kalnietis, Vasiliauskas

Pocius, Seibutis

Mačiulis, Kuzminskas, Gailius

Motiejūnas, Jankūnas, Gudaitis

Valančiūnas, Darjušas

Atkabinčiau Jasaitį, Kšištofą, Juškevičių, Kavaliauską ir Janavičių.
2014-07-26
+1
Atsakyti
Nenurašykit dar jūs Jasaičio. Rinktinėje jis visada gerai atrodydavo, o jo tritaškiai pašokdindavo visą Lietuvą. Teko ne kartą matyti jį iš arti, tai labai gerą krepšinio supratimą turintis žaidėjas.

Gailius man pasirodė šiek tiek gal savanaudis. Bet su laiku susipras, kad jis šioje komandoje suolo žaidėjas, o ne lyderis koks buvo Slovėnijoje. Gal tik bando įrodyti, kad yra neprastesnis nei Simas ar Kuzia, nes atrodė tikrai neblogai.

Gudaitis iš ties maloni staigmena, bet vis tiek netikiu, kad važiuostų į Ispaniją nors ir viso pasirengimo metu žaistų gerai. Čia puiki galimybė jam apsiprasti rinktinėje žiūrint į ateitį ir tuo pačiu Kazlauskui pažinti Artūrą.

Na bet vis tiek.. pirmos rungtynės yra pirmos rungtynės :) Sėkmės visiems !
2014-07-26
-3
Atsakyti
Su pergale, neaišku dar niekas nei dėl Gudaičio, nei dėl Vasiliausko, bet nuteikia labai optimistiškai jų pasirodymai. Imčiau Vasiliauską su Kalniečiu, o PF sunku nuspręst. Tikriausiai Gudaitis bus atkabintas, bet gaila dėl to. Jankūną pasiliks kaip ramstį gynyboj, o dėl Motiejūno/Gudaičio reiks padaryt ryžtingą sprendimą. Sunku po tokių runtynių atsiribot nuo emocijų ir vertint realiai.
2014-07-26
-2
Atsakyti
arturas
nors draugiskos,bet gerai suzaide visi ypac jauni kaip nekeista...bus kazlauskui sunku ka antkabinti nuo rinktines...saunuoliais vyrai ...ir toliau taip kovoti...
2014-07-26
-1
Atsakyti
sdf
TpukysGudaitis lietuviškasis Barklei, senai mačiau pas jauną lietuvių krepšininką tiek kovingumo. Tikrai duok dieve taip toliau ir šiaip rinktinė atrodė tikrai gerai, nors būkim realistais tai rungtynės prieš Latvius... Tačiau tikrai vaizdas mielas širdžiai :)


atsimink kad ir zaidem pirmas rungtynes + be pagrindiniu 5 zaideju kalno maciulio jasaicio motiejuno valanciuno
2014-07-26
-5
Atsakyti
Toks ispudis, kad Gudaitis dabar yra rimciausias kandidantas ateity tapt dar vienu Lietuviu losianciu NBA, jei progresas nesustos, gali but, kad po kokiu dveju ar treju metu pasirasys kontrakta su NBA komanda.
2014-07-26
Atsakyti
hhh
skaitykit antram psl esanti komentara "hss" . viskas sutarta ir ivyko pagal plana :)
2014-07-26
-1
Atsakyti
Benas...Gudaitis šių rungtynių MVP!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltVasiliauskas mano nuomone.


Galima labai daug gincytis bet abu labai, labai geras rungtynes suzaidė. Beja mantai saugok vieta starto penkete nes po metu gali tave isstumt :D
2014-07-26
+2
Atsakyti
Gudaitis lietuviškasis Barklei, senai mačiau pas jauną lietuvių krepšininką tiek kovingumo. Tikrai duok dieve taip toliau ir šiaip rinktinė atrodė tikrai gerai, nors būkim realistais tai rungtynės prieš Latvius... Tačiau tikrai vaizdas mielas širdžiai :)
2014-07-26
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.