Jonas Kazlauskas liko patenkintas Jonu Valančiūnu
Jonas Kazlauskas liko patenkintas Jonu Valančiūnu
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Ketvirtadienį prie Lietuvos rinktinės treniruočių stovyklos prisijungęs Jonas Valančiūnas šeštadienį sužaidė pirmąsias draugiškas rungtynes.

Po krepšiais dominavęs Toronto „Raptors“ klubo vidurio puolėjas pelnė 20 taškų, atkovojo 11 kamuolių bei paliko gerą įspūdį rinktinės strategui Jonui Kazlauskui.

„Jonas, kaip ir Donatas Motiejūnas, turi pagauti ritmą po NBA krepšinio. Tai nėra taip paprasta. Dėl to ir pasirinkome suomius, kurie tokiam žaidimo stiliui tinkami.

Mane labai džiugina faktas, kad Jonas šiemet kur kas greitesnis. Tačiau dar bus visko“, – po rungtynių kalbėjo Lietuvos nacionalinės komandos vairininkas.

Kazlauskas neslėpė džiaugsmo ir dėl po sausgyslių uždegimo pasveikusio Simo Jasaičio. Taikliarankis į suomių krepšį pataikė du dvitaškius iš keturių, tris tritaškius iš trijų, atkovojo keturis kamuolius ir iš viso surinko 13 taškų.

„Aš jau pernai norėjau Simo Jasaičio ir žinojau, kad jis gali žaisti ir atakuojančio gynėjo pozicijoje. Jis gerai juda, puikiai ginasi prieš gynėjus. Simas mums yra didžiulė paspirtis“, – teigė Kazlauskas.

Šiose rungtynėse krepšinio gerbėjai pasigedo Donato Motiejūno, kuris mačą pradėjo starto penkete, rungtyniavo tik beveik šešias minutes ir pataikė vieną metimą iš dviejų.

„Dėl Donato: mes turime 16 žaidėjų ir man reikia galvoti ne tik apie jį, bet ir apie kitus, – Motiejūno situaciją komentavo Kazlauskas. – Iki šiandien nei vienas iš sunkiojo krašto puolėjų nebuvo pagavęs ritmo, o šiandien tai padarė Paulius Jankūnas. Nenorėjau jo slopinti ir suteikiau progą atsiskleisti“.

Išsamesnis Kazlausko komentaras:

Komentarai:
del maxima koment
Rusu agento komentaras 100 proc. arba psichiškai nesveiko žmogaus. Matyt, pirmas atvejis
2014-08-11
-3
Atsakyti
maxima kasininkas
Man neydomus tas Valanciunas. Jis ir Kleiza....du patys neydomiausi pasaulio krepsininkai. Vienas jau suprato kad yra niekam nereikalingas barzdotas pilvuzas. Laikas ir tau Joneli suaugti, nebegioti issizergusiam ir elgtis vyriskai o ne bliauti kaip tu ta moki. Sarmata ziureti.

O basketnews tikrai pasistenge, vietoje vieno straipsnio apie Jonvabali, padare tris. Kaip javtokas pasakytu : "nu sūper" .
2014-08-10
-1
Atsakyti
Krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-10
-2
Atsakyti
anonimas
Šiandien sekmadienis? :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-09
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.