Childressas du sezonus vilkėjo „Olympiakos“ marškinėlius
Childressas du sezonus vilkėjo „Olympiakos“ marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Po to, kai 2013 metų gruodį Naujojo Orleano „Pelicans“ atleido 31 metų Joshą Childressą, krepšininkas niekur nerungtyniavo. Pranešama, jog buvęs Pirėjo „Olympiakos“ krašto puolėjas sulaukė Australijos miesto Sidnėjaus „Kings“ ekipos pasiūlymo ir rimtai svarsto jį priimti.

Manoma, jog finansinės kontrakto sąlygos yra kuklios, tačiau pačiam Childressui tai neturėtų būti problema, kadangi 2012 metais Fynikso „Suns“ galiojantį kontraktą su žaidėju nutraukė pasinaudodama amnestijos taisykle. Tai reiškia, jog „Suns“ Childressui kitą sezoną turės sumokėti 7,3 milijono JAV dolerių.

2004 metais NBA naujokų biržoje 6 šaukimu į Atlantos „Hawks“ pakviestas 203 cm ūgio puolėjas per savo karjerą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje pelnydavo po 9,1 taško ir atkovodavo po 4,7 kamuolio.

Per du sezonus Eurolygoje Childressas rinkdavo po 12,4 taško bei sugriebdavo po 4,7 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
www.krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-12
+10
Atsakyti
Oplia, kaip tik siand pagalvojau kur pradinges jis. Tai Australija, idomus pasirinkimas idomus!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-12
+5
Atsakyti
bob
pinigų magnetas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-11
+1
Atsakyti
dadu24
EL tai gerai atrode kai uz Olympiakos zaide
2014-08-11
-3
Atsakyti
jau geriau i neptuna ateitu :D
2014-08-11
-6
Atsakyti
:DD
negi nieks nesidomi is eurolygos?
2014-08-11
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.