Pleissas savo šaliai padėti negalės
Pleissas savo šaliai padėti negalės
Nuotr. Reuters-Scanpix
2015 metų Europos krepšinio čempionato atrankos varžybose rungtyniaujanti Vokietijos rinktinė turės verstis be pagrindinio vidurio puolėjo. „Barcelona“ klubo naujokas Tiboras Pleissas komandai šią vasarą padėti negalės.

„Tiboras per pastaruosius du mėnesius nė karto nežaidė penki prieš penkis. Jis nesitreniravo su komanda ir nėra deramai pasiruošęs oficialioms rungtynėms“, – teigė Vokietijos rinktinės strategas Emiras Mutapčičius.

215 cm „centras“ Vokietijos rinktinės marškinėlius vilkėjo praėjusią vasarą Slovėnijoje vykusiame Europos čempionate. Europos pirmenybėse Pleissas pelnydavo po 12,5 taško, atkovodavo po 8,4 atšokusio kamuolio bei blokuodavo po 1 varžovų metimą.

Vokietija atranką į 2015 metų Europos čempionatą pradėjo pralaimėjimu lenkams ir G grupėje taip pat grumsis su Austrijos ir Liuksemburgo rinktinėmis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.