Vladimiras Štimacas veikiausiai kitą sezoną gins Miuncheno „Bayern“ klubo garbę
Vladimiras Štimacas veikiausiai kitą sezoną gins Miuncheno „Bayern“ klubo garbę
Nuotr. AFP – Scanpix
Sutarties su Malagos „Unicaja“ klubu nepratęsęs Vladimiras Štimacas artimiausiu metu turėtų persikelti į Vokietiją.

Tinklalapis „Eurohoops.net“ skelbia, kad greitai 27-ąjį gimtadienį minėsiantis 206 cm ūgio žaidėjas pasiekė susitarimą su Miuncheno „Bayern“ komanda.

Pasak pranešimo, Svetislavo Pesičiaus treniruojama „Bayern“ ekipa Štimacui pasiūlė 200 tūkstančių eurų per sezoną.

Pernai vienerių metų sutartį su galimybę ją pratęsti dar vienam sezonui pasirašęs Štimacas šią vasarą Malagos klubui sumokėjo 30 tūkstančių eurų ir tapo laisvuoju agentu.

Jeigu vidurio puolėjas pasirašys sutartį su „Bayern“ klubu, tuomet jis taps trečiuoju serbu Vokietijos čempionų gretose. Šią vasarą į Miuncheną taip pat persikėlė Duško Savanovičius ir Vasilije Mičičius.

Praėjusį sezoną Štimacas Eurolygoje sužaidė 23 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 16,7 minutės, pelnydavo po 7,6 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio ir rinkdavo po 9,9 naudingumo balo.

Komentarai:
:)
Zalgirio isugdytas talentas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-13
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.