Kirkas Penney – Naujosios Zelandijos rinktinės lyderis
Kirkas Penney – Naujosios Zelandijos rinktinės lyderis
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Galutinį dvyliktuką artėjančiam pasaulio čempionatui paskelbė ir Naujosios Zelandijos rinktinė. Paskutiniais krepšininkais, kuriems nepavyko praverti rinktinės durų tapo Nickas Horvathas ir Tai Wynyardas.

Įdomu tai, kad Naujosios Zelandijos rinktinės sudėtyje – tik vienas tikras vidurio puolėjas. Tai Robas Loe, kurio ūgis siekia 210 cm.

Kitų krepšininkų, išskyrus Casey Franką (203 cm) ir Isaacą Fotu (203 cm) ūgiai neperžengia dviejų metrų, o visos komandos vidurkis – vos 196 cm.

Be jau paminėtų žaidėjų, į galutinį rinktinės dvyliktuką pateko Lindsay Taitas, Everardas Bartlettas, Kirkas Penney, Mika Vukona, Jarrodas Kenny, Corey Websteris, Thomasas Abercrombie, BJ Anthony ir Tai Websteris.

Naujosios Zelandijos rinktinė pasaulio čempionate Ispanijoje varžysis C grupėje, kur susitiks su Dominikos Respublika, Suomija, Turkija, Ukraina ir JAV.

Komentarai:
http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-22
-2
Atsakyti
Ka as manau?
Vistiek Lietuvos rinktine ant atkovotu kamuoliu belde kaip norejo.
2014-08-22
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.