Charlie Villanueva sutartis su Detroito ekipa baigėsi šią vasarą
Charlie Villanueva sutartis su Detroito ekipa baigėsi šią vasarą
Nuotr. AP-Scanpix
Dalaso „Mavericks“ susitarė su Charlie Villanueva dėl negarantuoto kontrakto. Dalaso klube jau yra 15 krepšininkų, tad 30-metis turės pakovoti dėl vietos galutinėje sudėtyje.

„Mavericks“ ieškojo aukštaūgio, galinčio pataikyti iš toli po to, kai paaiškėjo, jog Rashardui Lewisui prireiks operacijos.

Villanueva pastaruosius penkis sezonus praleido Detroito „Pistons“ klube. Pernai jis rinkdavo po 4,6 taško ir 1,6 atkovoto kamuolio.

211 cm sunkusis krašto puolėjas karjerą NBA lygoje pradėjo Milvokio „Bucks“ ekipoje. Sėkmingiausiame savo sezone jis pelnydavo po 16,2 taško ir atkovoto po 6,7 kamuolio.

Komentarai:
Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-09
-5
Atsakyti
Niekad nepamiršiu kaip jis smaugė Ilgauską už gerklės paėmęs.
2014-09-09
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.