Nenado Krstičiaus jėgą po krepšiu ne kartą yra tekę pajusti ir Lietuvos krepšininkams
Nenado Krstičiaus jėgą po krepšiu ne kartą yra tekę pajusti ir Lietuvos krepšininkams
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Pasaulio vicečempionas Nenadas Krstičius Serbijos rinktinės marškinėlių daugiau nebevilkės. Apie tai, kad baigia karjerą nacionalinėje komandoje, 31-erių aukštaūgis atskleidė savo šalies žiniasklaidai.

„Užteks, tai yra viskas. Tai tikrai buvo paskutinės mano rungtynės rinktinės gretose“, – po finale patirto pralaimėjimo amerikiečiams teigė 31-erių Krstičius.

Šiose pirmenybėse 213 cm ūgio „centras“ sužaidė 7 rungtynes, per kurias ant parketo vidutiniškai praleido po 12,7 min, rinko po 7 taškus ir atkovojo po 1,3 atšokusio kamuolio. Pagrindinio vidurio puolėjo poziciją rinktinėje Krstičius užleido Miroslavui Raduljicai.

Prieš ketverius metus Turkijoje vykusiame čempionate serbo statistika buvo kur kas geresnė. Aikštėje jis praleisdavo po 23,7 min, pelnydavo po 13,5 taško ir atkovodavo po 7,5 kamuolio.

Sidabras Ispanijoje – antrasis Krstičiaus medalis, iškovotas su savo šalies rinktine. 2009 m. Europos čempionate Lenkijoje serbai taip pat liko antri. 2010 m. planetos pirmenybėse jie užėmė 4-ąją vietą.

Pastaruosius tris klubinius sezonus Krstičius praleido Maskvos CSKA gretose, o pastarąją vasarą sudarė dvejų metų sutartį su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu.

Komentarai:
Geras žaidėjas tikrai, o kas sakot kad nepažaidžia tai turbut krepšiniu domitės 2 metus ... Džersyje turėjo puikius 3 sezonue kai karjeros viršūnėje buvo , po to oklahomoi 3 tikrai neprasti sezonai.
2014-09-15
-3
Atsakyti
nelabai vykes zaidejas su atmestinu poziuriu ir prastu krepsinio suvokimu. Kad atkovojo vos viena kamuoli, tai nera ko stebetis, prisimink, kaip jis zaide uz Thunders, ten jau buvo auksciau visko, kai pagrindinis centras nesigina, nekovoja, nerenka tasku.. Mane labiausiai stebina, kad poto cska jam dar mokejo milijonus
2014-09-15
+6
Atsakyti
vienas nemegstamiausiu krepsininku,saunu tikrai..vis susilpnejimas serbam..tik nesuprantu kaip toks krepsininkas,su tokiu ugiu po 1 kamluoli atkavodavo/
2014-09-15
-2
Atsakyti
jeremy
2013 centimetru! 20 metru virs ugis!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-15
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.