Ilgametė Lietuvos rinktinės įžaidėja Rima Valentienė bus ir žaidžiančiąja uteniškių trenere, ir kapitone
Ilgametė Lietuvos rinktinės įžaidėja Rima Valentienė bus ir žaidžiančiąja uteniškių trenere, ir kapitone
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Naujajam Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) ir Europos taurės turnyro sezonui besirengianti „Utenos“ komanda išsirinko kapitonę  – ja vienbalsiai tapo 36 metų įžaidėja Rima Valentienė, dirbanti ir vyriausiojo trenerio Alfredo Vainausko asistente.

Taip pat „Utenos“ krepšininkės išsidalijo marškinėlių numerius. Tik dvi Eglės – Šulčiūtė ir Šikšniūtė norėjo to paties numerio – 14. Šią dvikovą laimėjo jaunesnioji Eglė, o Šulčiūtė rungtyniaus 15-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais.

„Nebuvo kovų dėl marškinėlių numerių, kadangi visos panelės norėjo skirtingų. Tik dvi Eglės pageidavo to paties numerio. Viskas baigėsi taikiai“, – juokavo Valentienė.

Praėjusį sezoną Utenoje rungtyniavusios Kristina Alminaitė ir Monika Aleksaitė išlaikė savo numerius – atitinkamai 11 ir 10. Tuo tarpu Rita Žilinskaitė pasiliko 5-ąjį, o 13-tas numeris atiteko Sandrai Linkevičienei.

Kapitonė R.Valentienė vilkės sau įprastą 9-ąjį numerį, atakų organizatorė Gabrielė Gutkauskaitė – 4-ąjį, Greta Šniokaitė – 8-ąjį, Eglė Tarasevičiūtė – 7-ąjį, perspektyviosios Martyna Petrėnaitė ir Austėja Serbantaitė pasirinko atitinkamai 6-ąjį ir 17-ąjį numerius.

Pasirengimą čempionatams tarpsezoniu gerokai sustiprėjusi komanda tęsia Trakuose.

Komentarai:
Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.