Dominique Wilkinsas Atlantos „Hawks“ komandos garbę gynė 12 metų
Dominique Wilkinsas Atlantos „Hawks“ komandos garbę gynė 12 metų

Rasizmo problemų paliestas ir šiuo metu naujų savininkų ieškantis „Hawks“ klubas siekia atkurti šiltus santykius su Atlantos miestu.

Pirmasis „Hawks“ komandos žingsnis siekiant reabilituotis – Atlantos ekipos superžvaigždės Dominique Wilkinso statulos statybos šalia „Philips“ arenos.

„Pirmas dalykas, kuris ateina į galvą – tai, kad būsiu įamžintas. Nėra geresnio jausmo pasaulyje kuomet žinai, jog tu būsi pripažintas visą likusį gyvenimą ir net po to, kai tavęs ten nebėra.

Esu dėkingas Atlantai už tai, ką ji padarė dėl manęs. Šis miestas mane padarė tuo, kuo aš dabar esu“, – kalbėjo buvęs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas.

Wilkinso statula bus atidengta 2015 metų kovo 6 dieną prieš „Hawks“ klubo rungtynes su Klivlando „Cavaliers“ komanda.

1982-1994 metais „Hawks“ ekipos garbę gynęs Wilkinsas rezultatyviausių visų laikų NBA žaidėjų sąraše su 26,668 taškais yra dvyliktas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.