Vienas iš Naujoj Orleano komandos lyderių Evansas dėl traumos nesportuos maždaug mėnesį
Vienas iš Naujoj Orleano komandos lyderių Evansas dėl traumos nesportuos maždaug mėnesį
Nuotr. AP-Scanpix

Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipa NBA sezonui bus priversta rengis be gynėjo Tyreke`o Evanso. Klubo generalinis vadybininkas Dellas Dempsas informavo, kad 25-erių metų 198 cm ūgio gynėjas susižeidė blauzdos raumenį žaisdamas krepšinį savo malonumui.

Pranešama, kad dėl traumos Evansas be sporto turės praleisti 3-5 savaites, tačiau tikimasi, kad gynėją pavyks pastatyti ant kojų iki pirmųjų oficialių NBA sezono rungtynių.

2013-14 m. NBA čempionate „Pelicans“ marškinėlius vilkėjęs Evansas sužaidė 72 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 14,5 taško, atkovodavo po 4,7 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
T
Kad Pelicans apskritai gali tureti labai galinga komanda. Nenustebciau jeigu jie sugebetu playoffuose tikrai nemazai nueiti.
2014-09-29
+3
Atsakyti
nepasisekė
2014-09-28
+2
Atsakyti
ShL
mažiau gert reikia, nereikės galvoti atmazų
2014-09-28
+9
Atsakyti
Pasipylė traumos. Kas namuose duše, kas savo malonumui žaisdami susitraumuoja.
2014-09-28
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.