Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) rungtynes Lietuvoje transliuojanti TV1 televizija krepšinio sirgaliams šią savaitę siūlo itin didelį susidomėjimą JAV keliančias rungtynes. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį TV1 tiesiogiai transliuos Fynikso „Suns" ir Orlando „Magic" komandų dvikovą.

Rungtynės tiesiogiai bus transliuojamos naktį iš šeštadienio į sekmadienį 4 val. ryto Lietuvos laiku. Šio mačo vaizdo įrašas per TV1 bus transliuojamas sekmadienį 21 val., pasibaigus 20 val. 30 min. prasidėsiančiai NBA apžvalgai.

Abi šios ekipos Rytų ir Vakarų konferencijose užima antrąsias vietas: „Suns" krepšininkų sąskaitoje yra 27 pergalės ir 8 pralaimėjimai, o „Magic" yra iškovojusi 22 pergales ir patyrusi 14 nesėkmių.

Per 2006 metų gruodį vykusias „Suns" ir „Magic" rungtynes, pergalę rezultatu 103:89 iškovojo Orlando ekipa, todėl per šeštadienio rungtynes Fynikso krepšininkai žūtbūt sieks revanšo.

NBA ekspertai rungtynių favorite laiko namie rungtyniausiančią „Suns" ekipą. Per 19 šį sezoną namie žaistų mačų Fynikso krepšininkai laimėjo net 16 kartų. Tuo tarpu „Magic" ekipa išvykoje laimi tik kas antras rungtynes.

  • „Suns“ – „Magic“ rungtynių tiesioginė transliacija naktį iš šeštadienio į sekmadienį 4 val. per TV1.
  • Šių rungtynių pakartojimas – sekmadienį 21 val. per TV1.
  • Komentarai:
    Tikraj intriguojancios warzybos turetu buti, tex ziureti ir sirgti uzh Orlando
    2007-01-13
    +2
    Atsakyti
    Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

    Komentuoti

    „BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.