Įspūdingas Justino Pavlavičiaus žaidimas padėjo „Sallen Basket“ klubui iškovoti antrą pergalę iš eilės ir išlaikyti aštuntąją poziciją aukščiausios Švedijos krepšinio lygos turnyrinėje lentelėje.

Aukštaūgių traumų išretintame klube puolėjas iš Lietuvos visas 28 minutes turėjo žaisti sau neįprastoje vidurio puolėjo pozicijoje, tačiau tai nesutrukdė krepšininkui pademonstruoti visą savo meistriškumą ir tapti rezultatyviausiu varžybų žaidėju.

Pavlavičius pelnė 26 taškus, atkovojo 9 kamuolius (5 puolime), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, 4 kartus pažeidė taisykles ir vos vieną kartą suklydo, o lietuvio klubas namie rezultatu 89:86 (25:24, 24:17, 17:24, 23:21) įveikė Ockelbo BBK komandą.

Puolėjas iš Lietuvos pataikė 9 dvitaškius iš 13, 2 tritaškius iš 3 ir 2 baudas iš 3. Būtent 2 lietuvio pataikytos baudos iki rungtynių pabaigos likus 15 sekundžių leido aikštelės šeimininkams padidinti pranašumą prieš svečius iki 3 taškų.

Tai buvo paskutinės bandomojo laikotarpio varžybos, po kurių „Sallen Basket“ klubas patvirtino pratęsiantis sutartį su Pavlavičiumi iki sezono pabaigos. Prieš išvykdamas į Švediją Pavlavičius Nacionalinės krepšinio lygoje atstovavo Prienų „Rūdupio" klubui, už kurį sužaidęs 18 varžybų naudingiausių lygos žaidėjų sąraše užėmė 3 vietą.

Komentarai:
Kagi, puiki naujiena. Bent tokiam lygy gali savo klase ir meistrishkuma pademonstruot...
2007-01-14
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.