Georgios Bartzokas liko be darbo
Georgios Bartzokas liko be darbo
Nuotr. AP – Scanpix
Po skaudaus pralaimėjo Graikijos taurės rungtynėse prieš Atėnų „Panathinaikos“ Pirėjo „Olympiakos“ klubas abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su vyriausiuoju treneriu Georgiu Bartzoku.

Nuo 2012-ųjų „Olympiakos“ vadovavęs Bartzokas jau debiutiniame savo sezone atvedė komandą į Eurolygos viršūnę ir buvo išrinktas Eurolygos metų treneriu.

„Gyvenime ateina akimirkų, kai reikia keisti aplinką, ir man toks laikas atėjo dabar, daugiau nei po dvejų metų dirbant „Olympiakos“ klube, – laiške, pranešančiame apie pasitraukimą, rašė Bartzokas. – Patyriau itin gilias emocijas. Kad ir koks buvo didelis džiaugsmas iškovojus pergales, pralaimėjimai atnešdavo didesnį kartėlį. Dirbau su užsidegimu ir tikėjau, kad mano sprendimai bus naudingi komandai. Tai turėtų būti pagrindinis kriterijus visiems būsimiems „Olympiakos“ treneriams.“

Laikinai komandai vadovaus nuo 2008-ųjų trenerio asistento pareigas klube užimantis serbas Milanas Tomičius.

Galimais kandidatais pakeisti Bartzoką įvardijami Serbijos rinktinės strategas Aleksandras Džordževičius, Graikijos rinktinės treneris Fotis Katsikaris ir Atėnų „Panionios“ pastaruosius du sezonus treniravęs Giannis Sfairopolous.

Komentarai:
Px
I Ryta vietoj Seskaus. Gecas vel ant suolo sedetu :DD
2014-10-11
Atsakyti
Užprikolino biški OLY
2014-10-10
+1
Atsakyti
savas
Manau vienas iš kandidatų ir Kazlauskas.
2014-10-10
+1
Atsakyti
BC_ZalgirietisOlympiakos su gana vidutinišku biudžetu Eurolygoje sugebejo 2 sezonus iš eilės laimėti čempionatą, tai manau šitas "grybas" tikrai kažko vertas, gal būt sėkmė buvo jam palanki, bet kol kas kritikai tikrai per anskti.


Pirmais čempionškais metais treniravo Dušan Ivković. Barsukas atėjo kitamet ir apgynė titulą, o pernai OLY iškrito playoffouose. Na vistiek pavydėtinos aukštumos.
2014-10-10
+15
Atsakyti
Olympiakos su gana vidutinišku biudžetu Eurolygoje sugebejo 2 sezonus iš eilės laimėti čempionatą, tai manau šitas "grybas" tikrai kažko vertas, gal būt sėkmė buvo jam palanki, bet kol kas kritikai tikrai per anskti.
2014-10-10
-2
Atsakyti
tradisciskai
I zalgiri ji !!!
2014-10-10
+2
Atsakyti
Čia kaip pas mus po LR-ŽAL finalų krenta trenerių galvos... Manau pasikarščiuota, tikrai neprastas treneris.
2014-10-10
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.