Mato Sapiegos netektis privertė Marijampolės ekipą pradėti naujo įžaidėjo paieškas
Mato Sapiegos netektis privertė Marijampolės ekipą pradėti naujo įžaidėjo paieškas
Nuotr. Facebook.com
Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ pačioje sezono pradžioje patyrė rimtą smūgį. Pagrindiniam suvalkiečių ekipos atakų organizatoriui Matui Sapiegai plyšo kelio kryžminiai raiščiai.

Po išsamesnių tyrimų ir gydytojų konsultacijų tapo aišku, kad 178 cm ūgio įžaidėjas be krepšinio privalės praleisti mažiausiai penkis mėnesius.

Kaunietis „Sūduvos-Mantingos“ komandai buvo ypač svarbus. Praėjusio sezono antroje pusėje į Marijampolę atvykęs gynėjas tapo rimta paspirtimi banguotai žaidusiai komandai.

Šį sezoną Sapiega susižeidė jau pirmose sezono rungtynėse. Dvikovoje su „Vilniaus“ komanda jis spėjo sužaisti vos dvi minutes, per kurias pelnė 6 taškus ir atkovojo 1 kamuolį.

Likusi be įžaidėjo, „Sūduva-Mantinga“ artimiausiu metu laukia pastiprinimo.

Komentarai:
Time out
O kas tas Bingelis? Kur jis zaidzia-zaide?
2014-10-15
-16
Atsakyti
Nesvarbu
tegul ima ką nori tik ne kuklierių.
2014-10-14
-8
Atsakyti
as
gal žibas duos laiko sendai, nors kliučinykas galėtu žaisti pirmu nr. puikiai atrodo šį sezoną, dar blogiau būtų jeigu pasimtu koki nors juodulį, puiku butu ir birgelis, bet žinant situacija dėl ko buvo išmestas praėjusį sezoną tai tikrai nemanau kad pats norės grįžti, kuklierių reik peržegnot ir kad daugiau jis nebegazdintu žmonių, tegu filmuoja and1 klipukus, puikiai sektūsi :)
2014-10-14
Atsakyti
anonymous
gal reiketu atsiklaupt ant keliu ir prasyt Birgelio sugrizt? ar ponas Zibenas koki vaika savo pasims is kauno?
2014-10-14
Atsakyti
DS
blemba... Kuklieriius back? abejoju...
2014-10-14
+7
Atsakyti
Anonimas
nu ka reikes kuklieriaus atsiprasyti sioj situacijoj manau tiktu jis!
2014-10-14
+7
Atsakyti
Anonimas
EINA SVILPT KAIP GAILA
2014-10-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.