„Žalgirio“ krepšininkai įstrigo Vilniaus oro uoste
„Žalgirio“ krepšininkai įstrigo Vilniaus oro uoste
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Kauno „Žalgirio“ kelionė į pirmąsias Eurolygos rungtynes klostosi ne ką sklandžiau nei Klaipėdos „Neptūno“ bandymas pasiekti Vitoriją. Kauniečių lėktuvas nė nepakilo iš Vilniaus oro uosto dėl nuleistos padangos.

Lėktuvas į Frankfurtą turėjo pakilti dar 15 val., tačiau skrydis buvo atidėtas, kadangi lėktuvo padangoje prieš skrydį aptikta skylė, skelbia „delfi.lt“. Anot pranešimo, keleiviai, tarp kurių buvo ir Lietuvos čempionai, pustrečios valandos laukė lėktuve, kol galiausiai buvo iš jo išlaipinti.

Keleiviams buvo liepta laukti oro uoste, o jo darbuotojai tuo metu bandė rasti, kuo pakeisti prakiurusią padangą. Bandymai nebuvo sėkmingi, todėl pranešta, kad skrydis atšaukiamas.

Kauniečiai naktį praleis Vilniuje ir į Madridą skris penktadienį ryte. Su tarpine stotele Kopenhagoje žalgiriečiai Madridą pasieks apie vidurdienį Ispanijos laiku.

„Žalgiris“ į kovą su „Real“ stos penktadienį 20.30 val. Lietuvos laiku (19.30 val. vietos laiku).

„Neptūnas“ antradienį taip pat nespėjo pagal nustatytą grafiką – dėl vėlavusio lėktuvo iš Rygos klaipėdiečiai Frankfurte nespėjo persėsti į kitą lėktuvą ir tikslą pasiekė gerokai vėliau nei planavo.

Komentarai:
Ko jus cia pykstates kurie kalti del Lektuvu , Vieni pavelavo , apsizioplino kitiem padanga nuleido. Gyvenimiskos situacijos...
2014-10-17
+4
Atsakyti
Tai ka bl, lektuve zapaskes nebuvo? :D
2014-10-16
-1
Atsakyti
p.s. bus visai neblogas pasiteisinimas jei prakals kokių -40 :O
2014-10-16
+6
Atsakyti
Nu ka reik dabar Motiejunui privacias imones priremt prie sienos kad duotu paskola privaciam lektuvui isigyt, juk CSKA savo lektuva turi, Zalgiriui irgi reikia viena isigyt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-16
+4
Atsakyti
ATI
Zalgiriui dar durniau gavosi nei Neptunui. Zek dar ir pralos daugiau tasku nei Neptunas :D
2014-10-16
Atsakyti
atskris rytoj vidurdienį...žiaurumėlis. Su Lufthansa toliau jei skraidys reik apsidraudimui vykti 2 dienos prieš.
2014-10-16
-6
Atsakyti
Skirtumas tik tas kad be Zalgirio niekas neskris o be Neptuno isskrido :D
2014-10-16
+7
Atsakyti
Blet lygint pradedat dvi skirtingas situacijas :D Neptūnas "VĖLAVO" o Žalgiris nevaluoja, tiesiog čia jau oro linijų problemos jaigu nepasirūpina kokybiškais skrydžiais ir kitomis problemomis... Subėgo palyginti skirtingas situacijas... Keistas jūsų mąstymas, keistas...
2014-10-16
-3
Atsakyti
o tai kur zapaskė? tegu bagažnike po kilimėliu pažiūriu - ot irgi meistrai :D
2014-10-16
+6
Atsakyti
|||raybamkur tie kurie užvakar ant Neptūno lojo? :DKaip suprast? kuo cia Zalgirio zaidejai kalti kad lektuvui padanga nuleido? vanagas su nosim pradure?


Tuom, kad identiška situacija, neptūno lėktuvas taip pat vėlavo atvykt į vokietiją ir todėl pavėlavo į persėdimą į bilbao Neptūnas ir visi čia "fanai" rėkė kad kaimiečiai ir panašiai, dabar vėl dėl nuleistos padangos vėluos skrydis ir žalgiris gali nespėt į lėktuvą skrendantį į Madrida.
2014-10-16
+5
Atsakyti
raybamkur tie kurie užvakar ant Neptūno lojo? :D


Kaip suprast? kuo cia Zalgirio zaidejai kalti kad lektuvui padanga nuleido? vanagas su nosim pradure?
2014-10-16
+1
Atsakyti
kur tie kurie užvakar ant Neptūno lojo? :D
2014-10-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.