Nolano Smitho karjeros etapas Stambule kol kas klostosi sudėtingai
Nolano Smitho karjeros etapas Stambule kol kas klostosi sudėtingai
Nuotr. AP – Scanpix
Pralaimėtų Turkijos lygos rungtynių „Banvit“ komandai metu ne juokais susinervinęs Stambulo „Galatasaray“ įžaidėjas Nolanas Smithas žygiuodamas ant atsarginių žaidėjų suolelio metė rankšluostį, kuris pataikė tiesiai į vyriausiąjį trenerį Erginą Atamaną.

Įsiutęs Atamanas aprėkė žaidėją, o po rungtynių Turkijos žiniasklaidai pareiškė, kad tai nėra pirmasis Smitho išsišokimas ir kurį laiką krepšininkas turės treniruotis su „Galatasaray“ jaunimo komanda, o gal net ieškotis naujo klubo.

Savo ruožtu socialiniame tinkle „Twitter“ pats krepšininkas atsiprašė tiek komandos trenerio, tiek ir „Galatasaray“ gerbėjų.

„Noriu atsiprašyti klubo ir jo gerbėjų, mano aistra žaidimui ir nusivylimas įvykiais, kurių negaliu kontroliuoti, pasibaigė ant žemės mestu rankšluosčiu. Šis veiksmas buvo interpretuotas taip, jog mečiau į trenerį, tačiau tai nėra tiesa.

Visi kas mane pažįsta puikiai žino, kad aš taip nepasielgčiau. Aš atsiprašau, jog tai pasirodė kaip tyčinis veiksmas ir manau, kad apskritai neturėjau taip elgtis. Neturėjau mesti rankšluosčio, pasikarščiavau“, – rašė Smithas. 

Su „Galatasaray“ Eurolygos D grupėje kausis ir Klaipėdos „Neptūnas“.

Atamano ir Smitho konfliktas:

http://www.youtube.com/watch?v=Fh01LSKfCzo 

Komentarai:
Mažo lygio treneris
2014-10-20
+1
Atsakyti
Prastas treneris, geras zaidejas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-20
-2
Atsakyti
Šale koju nukrito o ne pataikė, gal ir rimtai netyčia tiesiog emocijos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.