Panevėžio komandos žaidėjai ir treneriai aplankė daugiavaikę šeimyną
Panevėžio komandos žaidėjai ir treneriai aplankė daugiavaikę šeimyną
Panevėžio „Lietkabelis“ prieš kelionę į Estiją aplankė gausiausią Lietuvos šeimyną – aštuoniolika vaikų auginančius Gražiną ir Vidmantą Grigaliūnus.

Ivanas Neliubovas, Noah Dahlmanas, Lukas Aukštikalnis, Evaldas Žabas, vyriausiasis treneris Mindaugas Budzinauskas ir klubo direktorius Eimantas Pūras antradienį užsuko į Panevėžio rajone esančius Grigaliūnų namus.

Grigaliūnų vaikams „Lietkabelio“ apsilankymas – ne naujiena, kadangi ekipa pas šią šeimą svečiavosi ir pernai. Tuomet šeimos narių skaičius buvo kiek mažesnis – šešiolika vaikų.

„Antrus metus iš eilės lankomės Grigaliūnų šeimynoje ir įspūdis išlieka toks pat didžiulis. Rūpintis tokia gausia šeimyna reikalauja daug laiko, kantrybės ir pastangų. Grigaliūnų šeimyna spinduliuoja pozityvia energija ir gera nuotaika“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Pūras.

Komentarai:
MLDC
Super ,Kaip sakoma uz gerus darbus,bus atliginta trigubai,gal but ir aiksteleje! Negali vien tik sava kiema ziureti ir nematyti kas aplinkui darosi.Saunuoliai Lietkabelis!!!
2014-10-29
+5
Atsakyti
savas
gražu, sėkmės rytoj Estijoje
2014-10-28
+2
Atsakyti
VinCarter15
nu maladec kad parode demesi, o tai cia dvieju tevu vaikai visi ?!
2014-10-28
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.