Mindaugas Katelynas prie triuškinančios pergalės pridėjo 7 taškus
Mindaugas Katelynas prie triuškinančios pergalės pridėjo 7 taškus
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Mindaugas Katelynas žaidė naudingai, o jo atstovaujama Bambergo „Brose Baskets“ (2-1) ekipa iškovojo lengvą pergalę Europos taurės turnyre. Vokietijos klubas savo žiūrovų akivaizdoje 81:55 (19:10, 26:17, 20:9, 16:19) parbloškė Paryžiaus „Levallois“ (1-2) komandą.

Lygi kova rungtynėse vyko tik pirmosiomis minutėmis, o vėliau iniciatyvą perėmė „Brose Basket“ krepšininkai. Po pirmojo kėlinio susikrovę 9 taškų pranašumą, šeimininkai vėliau jį tik didino. Prieš pertrauką skirtumas siekė jau net 18 taškų ribą.

Trečiajame kėlinyje prancūzų klubui ir toliau nesisekė – per ketvirtį jie pelnė tik 9 taškus, o vokiečiai toliau nemažino apsukų ir prieš lemiamą ketvirtį mačo baigtis jau buvo aiški. Vienu metu skirtumas perkopė net 30 taškų ribą, o finalinė rungtynių sirena užfiksavo Bambergo ekipos pergalę 26 taškų persvara.

Prie „Brose Baskets“ pergalės gana svariai prisidėjo ir Katelynas. Lietuvis per kiek mažiau nei 15 minučių pelnė 7 taškus (1/3 dvitaškis, 1/2 tritaškis, 2/2 baudos), sugriebė 5 atšokusius kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, po kartą suklydo bei pažeidė taisykles ir surinko 7 naudingumo balus.

„Brose Baskets“: Trevoras Mbakwe 17, Janis Strelnieks ir Karstenas Tadda po 11, Bradley Wanamakeris 8 (9 rez. perd.), Mindaugas Katelynas 7.

„Levallois“: Nicolas Langas ir Blake'as Schilbas po 11, Malela Mutuale 6.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.