Anot „Olympiakos“ aukštaūgio Bryanto Dunstono, Klaipėdos komandos svečiai tikrai nenuvertins
Anot „Olympiakos“ aukštaūgio Bryanto Dunstono, Klaipėdos komandos svečiai tikrai nenuvertins
Nuotr. AFP – Scanpix
Eurolygos trečiojo turo rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“ išvakarėse mintimis apie uostamiestyje vyksiantį mačą pasidalijo Pirėjo „Olympiakos“ klubo atstovai. Tiek vyriausiojo trenerio pareigas einantis Milanas Tomičius, tiek ekipos aukštaūgis Bryantas Dunstonas pažymėjo, kad svarbiausia užduotis – sustabdyti greitą „Neptūno“ puolimą.

 „Neptūnas“– tipinė lietuviška komanda. Varžovai žaidžia greitai, dažnai meta į krepšį ir, vos tik pasitaikius progai, skuba į kontratakas, – savo nuomonę apie lietuvišką krepšinį išsakė Dunstonas. – Žaidžiant su tokiomis komandomis reikia būti labai atsargiems, negalime leisti varžovams primesti savo tempo. Turime būti susikoncentravę 110 proc.“

Anot Tomičiaus, „Olympiakos“ puikiai žino, kas laukia Klaipėdoje. „Rungtynėms mes esame gerai pasirengę. Žinome, kad varžovai mėgins užmėtyti mus tritaškiais, savo sirgalių akivaizdoje žais labai energingai. Mes norime kontroliuoti tempą ir stabdyti greitą žaidimą“, – tvirtino 41-erių metų serbas.

Tuo metu „Neptūno“ komandos atstovai mačo su „Olympiakos“ laukia neramiai. Pasak ekipos trenerio Kazio Maksvyčio ir snaiperio Deivido Gailiaus, Pirėjo klubas – rungtynių ir visos D grupės varžybų favoritas.

„Olympiakos“ jėgą atspindi klubo titulų sąrašas. Graikai – neabejotini šios dvikovos favoritai, mums teks žaisti su viena stipriausių grupės komandų. Nepaisant to, stengsimės nenuvilti savo fanų ir iškovoti pergalę“, – žadėjo Maksvytis.

„Pirėjo ekipa – stipriausia grupėje, laimėjo abejas žaistas Eurolygos rungtynes. Vassilis Spanoulis – pagrindinis varžovų ginklas, vienas geriausių įžaidėjų Europoje. Mums bus nepaprastai sunku ir prireiks didelės fanų paramos“, – treneriui pritarė Gailius.

Pirėjo komanda su dviem pergalėmis Eurolygos D grupėje užima pirmąją vietą. Kartą per du mačus laimėjęs „Neptūnas“ dar su trimis ekipomis dalijasi 2-5 vietas.

Penktadienio mačas „Švyturio“ arenoje prasidės 20 val.

Komentarai:
Haha
Na jei ryto nenugalejo namuose, tai labai abejoju pergale pries oli
2014-10-31
+4
Atsakyti
Zalgiris
Visos lt komandos visiem tegu prakisa. Svarbu zalgiris laimetu!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-30
+2
Atsakyti
to BC_NeptunasTu juokdary, baik prisidenginet Neptuno fano vardu, nes tik geda darai komandai. Akivaizdus Zalgirio fanas esi, nes normalus Neptuno fanai pasitiki savo vadyba, nes uztenka paziuret, ka jie is Neptuno padare per tris metus.


Taip, Neptūno žygis link Eurolygos yra pagirtinas ir beabejo dėkoti reikia vadybai, kuri surinko sudėtį, kuri sugebėjo atversti naują lapą klubo istorijoje ir paliks pėdsaką ateityje, tačiau nereikia ties tuo sustoti, iki sezono pradžios, sudėtis buvo renkama gana kruopščiai, pagal galimybes buvo užpildytos visos pozicijos, vis dėlto pasitaiko tokių niuansų, kaip žaidėjų išsiskyrimas su klubu, kas dėja ir nutiko, bei kol kas Neptūno priekinė linija atrodo dar labiau apgailėtina nei Žalgirio įžaidėjo spraga (kurią KOL KAS puikiai užpildo Lekavičius ir Kariniausikas, bet čia ne apie tai...). Taigi, didelius lūkesčius su komanda siejančiam sirgaliui, toks vadovų poelgis gali atrodyti atsainus ar lengvabūdiškas, juolab kai tiek daug nueita, kodėl reikia tuo apsiriboti? Lets buy that forward!
2014-10-30
-1
Atsakyti
Anonimas
to anon, ant 30-40 tasku sugeba pralosti tik musu mylimas zalgiris ir tas pats rytas, jai pameni ana sezona, o neptunas kolkas nesa garbingai lietuvos krepsinio veliava, taip kad necypk :D
2014-10-30
-1
Atsakyti
Juodai raudoni per amzius!
Palinkesiu pergales OLY....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-30
-8
Atsakyti
to BC_Neptunas
Tu juokdary, baik prisidenginet Neptuno fano vardu, nes tik geda darai komandai. Akivaizdus Zalgirio fanas esi, nes normalus Neptuno fanai pasitiki savo vadyba, nes uztenka paziuret, ka jie is Neptuno padare per tris metus.
2014-10-30
-1
Atsakyti
Manau kol nenukentes skaudziai Neptunas, tol ir nepirks to naujo zaidejo, gerai kol sekasi, bet taip ilgai taip nebus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-30
+3
Atsakyti
7evenSunku isivaizduoti Neptuna, kuris nesugebejo isigyti naujo vidurio puolejo, nugaleti tokia komanda kaip Olympiakos. Visgi sekmes Neptunui, jos tikrai prireiks.


Realiai tai yra apgailetina. Suprantu kad komanda finansiskai merdetu, o dabar grynas vadybos issityciojimas is pacios komandos, kuri realiai lyg palikta likimo valiai zaisti su esamais resursais.
2014-10-30
-4
Atsakyti
manau, kad Klaipėdoj viskas įmanom. Išvykos - kita šneka, bet Klaipėdoj gali jamt bet ką, jei pakris žinoma normaliai.
2014-10-30
+9
Atsakyti
Sunku isivaizduoti Neptuna, kuris nesugebejo isigyti naujo vidurio puolejo, nugaleti tokia komanda kaip Olympiakos. Visgi sekmes Neptunui, jos tikrai prireiks.
2014-10-30
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.