LeBronas Jamesas šaltai reagavo į senus įžeidimus socialiniame tinkle „Twitter“
LeBronas Jamesas šaltai reagavo į senus įžeidimus socialiniame tinkle „Twitter“
Nuotr. REUTERS-Scanpix
Klivlando „Cavaliers“ ir Portlando „Trail Blazers“ komandų akistatos dieną JAV žiniasklaida nepamiršo neseniai į viešumą iškilusios „Twitter“ žinučių istorijos. Maždaug prieš trejus metus, kuomet dar buvo menkai žinomas, dabartinis „Blazers“ lyderis Damianas Lillardas internete papylė kritikos LeBrono Jameso atžvilgiu.

Tuometinei „Heat“ žvaigždei nuo studento Lillardo labiausiai kliuvo po 2011-ųjų NBA finalo serijos, kurioje Majamio komanda nusileido Dalaso „Mavericks“ krepšininkams.

„Atsivežei savo talentus į Pietų paplūdimį? Juodi, tu atsivežei visą dėmesį ir ego, o talentus palikai“, – viename iš savo internetinių „kreipimųsi“ į LeBroną rašė Lillardas.

Ilgą laiką tokio tipo Damiano žinutės internete buvo nepastebėtos, tačiau jas paviešinus, kilo nemenkas ažiotažas.

Paklaustas, kaip reaguoja į įžeidžiančius savo varžovo pareiškimus, 29-erių Jamesas numojo ranka.

„Aš netgi nemačiau tų žinučių, į socialinius tinklus šitaip nesigilinu. Damianas su manimi susisiekė dar iki tol, kol sužinojau apie tas žinutes. Viską tada ir išsiaiškinau, todėl nematau jokios problemos“, – situaciją pakomentavo „Cavaliers“ superžvaigždė.

Tuo metu pats 24-erių Lillardas prisipažino esantis susigėdęs.

„Aš elgiausi neatsakingai. Tuo tikrai nesididžiuoju, – aiškinosi Lillardas. – Tačiau noriu pažymėti, kad nuo to laiko gerokai subrendau. Tuo metu tebuvau pašėlęs vaikas, krečiantis nesąmones su savo komandos draugais.“

Komentarai:
TINGIU RASYT KA BUVAU SUGALVOJAS
2014-11-05
Atsakyti
Anonimas
normaliai, abudu supranta, kad cia sena nesamone, kuria eilini karta zurnaliugos iskniso, tai ir nereaguoja:)
2014-11-05
-2
Atsakyti
Juodi :dd
2014-11-05
-2
Atsakyti
asd
kausas lebronas
2014-11-05
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.