Dionas Waitersas susiduria su sunkumais vykdydamas Davido Blatto nurodymus
Dionas Waitersas susiduria su sunkumais vykdydamas Davido Blatto nurodymus
Nuotr. GETTY IMAGES NORTH AMERICA - Scanpix
NBA čempionate kol kas buksuojančios Klivlando „Cavaliers“ komandos gynėjas Dionas Waitersas atskleidė, jog šį sezoną jis yra priverstas prisitaikyti prie naujos rolės aikštelėje.

Iš 22 metų 193 cm ūgio krepšininko „Cavaliers“ vyriausiasis treneris Davidas Blattas tikisi indėlio puolime staigiais metimais iš trijų taškų zonos.

40 procentų taiklumu iš toli šį sezoną atakuojantis amerikietis pripažįsta, jog toks žaidimas jam nėra itin artimas.

„Pagauti ir mesti nėra mano žaidimo stilius. Aš galiu tai daryti, tačiau manau, kad esu gerokai efektyvesnis žaidžiant kitokius derinius, pavyzdžiui, „du prieš du“, – sakė Waitersas.

2012 metų NBA naujokų biržoje 4-uoju šaukimu pasirinktas krepšininkas taip pat atskleidė, kad tobulindamas savo kamuolio išmetimą treniruotėse praleidžia nemažai papildomo laiko.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Waitersas per rungtynes vidutiniškai renka po 7,5 taško, atkovoja po vieną atšokusį kamuolį ir atlieka po vieną rezultatyvų perdavimą.

Praėjusį sezoną atleto rodikliai buvo gerokai solidesnį – 15,9 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvūs perdavimai per susitikimą.

Komentarai:
Anonimas
kad waitersas kaip tik atrodo kaip pagauti ir mesti zaidimo megejas :D
2014-11-07
Atsakyti
GTR
Klausyk tik Blato nesiskundęs!
2014-11-06
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.