Minesotoje Anthony Bennettas yra priverstas keisti savo žaidimo stilių
Minesotoje Anthony Bennettas yra priverstas keisti savo žaidimo stilių
Nuotr. TT NYHETSBYRÅN - Scanpix
Minesotos „Timberwolves“ ekipos vyriausiasis treneris Flipas Saundersas atskleidė, kodėl anksčiau iš toli atakuoti nevengęs Anthony Bennettas šį sezoną dar nemetė nė vieno tritaškio.

2013 metų naujokų biržos pirmajam šaukimui, kuris vasarą į Minesotą persikėlė iš Klivlando „Cavaliers“ ekipos, 59 metų specialistas nurodė žaisti kuo arčiau krepšio ir iš trijų taškų zonos savo sėkmės nebandyti.

„Anthony yra sunkusis krašto puolėjas. Jam laikas suprasti, kad jo vieta yra baudos aikštelėje, o ne prie tritaškių linijos“, – sakė Saundersas.

21 metų 203 cm ūgio Bennettas vilkėdamas „Cavaliers“ marškinėlius per susitikimą vidutiniškai mesdavo po vieną tritaškį. Tikslą praėjusį sezoną pasiekdavo 25 procentai visų aukštaūgio tolimų metimų.

Šį sezoną NBA pirmenybėse kanadietis per rungtynes vidutiniškai renka po 7,3 taško ir sugriebia po 3 atšokusius kamuolius.

Komentarai:
Dzimis
D-MO didesne tikimybe pataikyti uzdengtam prie krepsio nei laisvam prie tritaskio :/
2014-11-06
+4
Atsakyti
Perlas
Kada atsiras kas nors ir D-Mo, kad jis sunkus krastas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-06
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.