Jeffas Hornacekas po pralaimėjimo negailėjo gerų žodžių varžovams iš Memfio
Jeffas Hornacekas po pralaimėjimo negailėjo gerų žodžių varžovams iš Memfio
Nuotr. AP-Scanpix
Fynikso „Suns“ ekipos vyriausiasis treneris Jeffas Hornacekas po pralaimėtų rungtynių Memfio „Grizzlies“ komandai 91:102 pareiškė, kad „Grizzlies“ krepšininkai yra rimti pretendentai tapti Vakarų konferencijos čempionais.

„Memfio klubas demonstruoja labai gerą žaidimą. Nenustebčiau, jei „Grizzlies“ šį sezoną taptų Vakarų konferencijos nugalėtojais“, – sakė 51 metų specialistas.

„Grizzlies“ šį sezoną laimėjo visas penkerias žaistas rungtynes ir yra viena iš trijų pralaimėjimo kartėlio dar nepatyrusių komandų.

1995 metais įkurtos ir 2001 metais iš Vankuverio į Memfį persikėlusios „Grizzlies“ ekipos geriausias pasiekimas NBA lygoje  užpraeitą sezoną pasiektas Vakarų konferencijos finalas, kuriame 0:4 buvo nusileista San Antonijaus „Spurs“ klubui.

Komentarai:
Anonimas
isibeges dar carteris, nesijaudinkit ;)
2014-11-07
Atsakyti
Na Carteris sutinku, kol kas nelabai taikliai ir atakuoja(nors su kiekvienom vis taikliau), bet ir ismeta tik po 4-8 metimus, laiko gauna skirtingai 10-20 min tas labai nedziugina, gal laiko ji rimtesniems susitikimams. Vistik turejo mini operacija pries sezona. Ginasi neblogai tik paskui jaunesnius gal ne visada speja, tokiam amziui aisku nera ko persistengt, vistik kontrakta trim metam pasirase.

Tenka pripazint Griz zaidimas nlb grazus akiai, viskas per baudos aikstele ar vidutinius nuotolius, trajakais mazai pasitiki, o treneris neturi pastovaus 6th meno, viska daro pagal situacija. Remiasi startiniais o visus zaidziancius atsarginius laike isnaudoja vienodai. Vistik clutch momentais carteris buna aikstelej, kas leidzia suprasti jog jis yra svarbus komandai, tik ji reikia tausoti pvz atkrintamosiom. Itariu simet savo konfe tiek jo ex-mavsai tiek griz bus top4.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-06
Atsakyti
Chicago BullsNa kolkas tikrai gerai atrodo, bet nestatyciau uz Grizlius. Komandom kitom dar laiko reikia ysivaziuot, kitiem traumuotu zaideju sulaukt ir t.t.


kol kas nelabai ir turejo pries ka lost - Suns buvo rimciausi, bet jie irgi ne top. labai lengvas tvarkarastis grizliam sezono pradzioj.
2014-11-06
-1
Atsakyti
VinCarter15Go Griz Go Carter!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


nu kad Carter nelabai jau go. :) gal dar isivaziuos, bet kol kas tai nei daug zaist gauna, nei ka gero nuveikia. nors metiku grizliam reikia, bet jie pradzioj ziuri, kaip apsigint, o senukas Vince gynyboj jau nekazka. Mavsuose kildavo pirmas nuo suolo, o cia koks trecias. bijau, kad nusimato tik epizodinis vaidmuo Vincei.
2014-11-06
+1
Atsakyti
Na kolkas tikrai gerai atrodo, bet nestatyciau uz Grizlius. Komandom kitom dar laiko reikia ysivaziuot, kitiem traumuotu zaideju sulaukt ir t.t.
2014-11-06
+8
Atsakyti
Go Griz Go Carter!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-06
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.