Komentarai:
ilgas
nu bet jo, kiek kartų buvo siūlyta žaisti už Lietuvą? bet atsisakė, jau tada jau buvo dzin ta Letuva, o dabar dar pilietybės neteks, oi kokia netektis
2014-11-08
-1
Atsakyti
nvm
Tegul į kelnes prisidaro, gal palengvės.
2014-11-08
Atsakyti
Horn
Kaip galima atimti pilietybę iš žmogaus kuris garsina Lietuva ir nieko nevagia iš jos? Tuo tarpu kai dvigubas pilietybes turi žmonės tokie kurie kenkia Lietuvai budami rusu puseje. O dėl rinktinės gerbiu ilgauską kaip tikra vyrą, ir aš būčiau pasielgęs lygiai taip pat jei mane būtų išvadine tinginiu ir simuliantu, kai iki kojos netekimo buvo likę du mėnesiai ir dar galiausiai garastas net neatsiprašo.
2014-11-08
-4
Atsakyti
Visokios Tobios, kur nei vieno lietuviško žodžio nesupranta, jokių nuopelnų Lietuvai neatnešusios gali turėt dvi pilietybes, o iš tikro lietuvio atima, cirkas.
2014-11-08
Atsakyti
Anonimas
Ar jus tokie kvaili. Tai jis priimdamas pilietybe zinojo,kad gauna atsisakyti lietuvos. Viskasjis atsisake,nerako pykt ir stresuot.
2014-11-08
-8
Atsakyti
Dom
po sito interviu, dar didesne pagarba didziajam z ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-08
-5
Atsakyti
To piniguotis
Paskaiciau protingo zmogaus komentara. Sutinku visu 100 procentu.
2014-11-08
Atsakyti
1
lietuviu yra toks suvokimas Jau.

Patys i anglus ar norvegus zmuktut jei tik kas pasiulytu darba. Bet va jei garsus zmogus isvaro, randa laime ten, tai yra parsidavelis
2014-11-08
+2
Atsakyti
Teisingai daro Z jo net i Zalgiri nepakvieti zaist
2014-11-08
+4
Atsakyti
piniguotis
na va ir prabilo tikroji Ilgausko puse - as turiu babkiu ir dejau skersa ant LT politiku... Kaip ir anksciau padejo jis ant visu Lietuvos krepsinio fanu. Kiekvienam cia aisku, kad jis turejo rimtas traumas ir buvo pavojus jo karjerai, bet kai pavojai praejo ir simtai milijonu sukrito i kisene, vyrukas taip ir nepajudino pirstelio kai jo visa tauta prase arba bent jau tikejosi, kad tikras lietuvis pades Lietuvos krepsinio rinktinei. Ir pritariu Sabatauskui... jo nuopelnai Lietuvai lygiai tokie patys kaip ir kito lietuvio angliu sachtos kasejo kur nors Ukrainos misku gludumose. Ilgauskas kale babkes uz Atlanto i savo kisene ir cia yra nuopelnas Lietuvai? :) Kokiam kontekste? Pats jis sako, kad pragyveno JAV daugiau nei puse gyvenimo, pats sako, kad visus savo uzdirbtus pinigus mokesciu forma atidave JAV. Tai kur cia jo lietuviskumo saknys? Zmogus nusprende, kad jis dirbs ir gyvens ten, ir net nesiruosia gryzti i Lietuva. Tai cia ir kyla logiskas klausimas... Ar jis gali buti Lietuvos pilietis? Kam, kokiu tikslu? Ir galiausiai jis sako, kad buvo ir liks lietuviu... Bet tiesa pasakius tai tik zodziai ir vargu ar yra 100% tikslus - lietuviu jis gime, bet lietuviu jis tikrai nebebus ir niekada juo nebuvo nuo to laiko kai nusprende kalti babkes JAV ir nebegryzti cia. Ir man tiesa pasakius sunku prisiminti koki nors "ale svarbu" lietuvi, kuris butu atsisakes padeti saliai sporte, kad ir kokias traumas jie butu patyre ar kad ir kaip butu besibaimine del savo karjeros. Lietuviai kaip mes zinom yra patriotai is savo naturos, ir jei jau tu esi tikrasis lietuvis... o jei tai dar ir susije su krepsinio sfera... parodykit man nors viena, kuris butu atsisakes daugiau ar maziau padeti Lietuvos rinktinei? Taip, kad misteri Ilgauskai jus jau niekada nebusite lietuviu, nei popieriuje, nei daugumos Lietuvos zmoniu sirdyse ;)
2014-11-08
-2
Atsakyti
Ilgauskai, buk zmogus
Ir dar, Ilgauskai, sakei esi daug Lietuvai gero padares, tai buk zmogus, padaryk dar viena paskutini gera darba vardan Lietuvos - paremk Zalgiri, gi is Kauno esi, argi gaila?

Ačiū.
2014-11-08
Atsakyti
Vytas
Plikas senis nežino, ką kalba. „Nesunku internete susirasti Jungtinių Amerikos Valstijų natūralizacijos priesaiką, kurią duoda asmuo, įgydamas JAV pilietybę. Ji prasideda tokiais žodžiais: aš šiuo pareiškiu ir prisiekiu, kad aš absoliučiai ir visiškai išsižadu ir atsisakau bet kokių ištikimybės ir lojalumo ryšių su bet kuriuo užsienio valdovu, suverenu ar valstybe, kuriai aš buvau pavaldus ar kurios piliečiu buvau“.
2014-11-08
-2
Atsakyti
In your face
Nu va, visiems lietuviams kaip skuduru per veida...O diskutavot po straipsniais apie Ilgauska, kad ale ateme is jo pilietybe ir t.t. O cia ir yla islindo is maiso, kad jis pats tos Lt pilietybes atsisake. Pats prisipazino, kad kai teike paraiska del JAV pielietybes, zinojo , kad praras lietuviska pasa.

Bet , anyway, man nei silta nei salta, apie jo pilietybes, nuo to as tikrai nei geriau nei blogiau negyvensiu. Vat va taip va, varguoliai.
2014-11-08
-3
Atsakyti
Tomas
tegu čiulpia bybį sabatauskas
2014-11-08
+1
Atsakyti
Mylėkit krepšinį,
bet būkit teisingi. Ne "pilietybės netenkantis" o "pilietybės atsisakęs" Ilgauskas. Daug pasiekęs krepšinyje, daug uždirbęs, tegul gyvena laimingai ten, kur jam ir jo šeimai gerai sekasi. Bet burnoti prieš tautiečius Fu kaip negražu, net Ilgauskui negražu, koks jis bebūtų turtingas. GĖDA, Ilgauskai.
2014-11-08
-2
Atsakyti
Kai kas nors išvažiuoja - "maladiec, reikia bėgt iš šitos šūdų žemės, čia mus tik tvarko pro šikną, oi oi, kokia valdžia bloga".

Kai kas nors išvažiuoja, garsina Lietuvos vardą IR dar gyvena gerai - "suknistas išdavikas, ne lietuvis, kaip jis drįsta ne Lietuvoj būt".

Ne visi taip sako, tą suprantu; bet nesuprantu hipokritiškumo žmonių ir tokių dvigubų standartų. Jonas Mekas išvažiavęs Amerikoj gyvena ir kuria - lietuviams jis meno legenda, ploja katučių jam kiekvieną kartą jį pamačius. Ilgauskas krepšinyje rodo, ką lietuviai gali - išdavikas.

Erzina mane tokie dalykai.
2014-11-08
+1
Atsakyti
asterixOj, nereikia, patys gave proga ir gera darbo pasiulyma is karto smuktumete is Liietuvos, kaip cia gyvent, kai vagiai valdzioj, negerbia Lietuvos pilieciu, jokios idejos nebera, jau ne 1990, kad butu del ko gyventi cia ir ginti sia sali, dabar Lietuva tikrai nebera isdidziai vadinama Lietuva, tai yra salis, kur visi zmones nepatenkinti, durnos bobos dirba seime, taip pat ir tie prasigere seniai, kur leidzia nesuvokiamus istatymus, pastoviai is visko pelnytis reikia, nesugalvos gi niekada, kad eurui atsiradus, sumazintu kainas, tarkim maisto produkto kaina 0,99 euro-3,42 lito, bet padaro 3,49 lito, nu ir nafik tada, suprantu, kad gimtine ir visa kita, bet kai sitaip isniekinta sita valstybe, tai visiem ir norisi is jos pasprukti.


Prie to pačio: Lietuva pati susinaikins. Tuoj nebeliks lietuvių. Kol seime sėdės tokie vagys. Nesisuksi - negyvensi.Todėl, ir emigruoja. O tie kurie, stumia, ant Ilgausko, tai neabejoju, jog patys tuoj išlėks iš Lietuvos. Ūbagauti niekas nenorės.
2014-11-08
-1
Atsakyti
Atom
Labai teisingai pasake, gali skrist i JAV ir buciuot Ilgausko sikna. Nebutu naujiena nes musu valdzia nuolat tai daro amerikonams.

Tai musu valstybe prarado dar 1 gyventoja, niekam nerupi ar tai 1 ar 10 ar 100 ar 1000 pilieciu paliks Lietuva.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-08
+1
Atsakyti
pukis
Man irgivtegu subinen pabuciuoja, sausi busiu jav pilietis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-08
-1
Atsakyti
k
Nepraustaburnis ir liko
2014-11-08
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.