Stephenas Curry ir Deronas Williamsas – NBA savaitės laureatai
Stephenas Curry ir Deronas Williamsas – NBA savaitės laureatai
Nuotr. AP-Scanpix
Bruklino „Nets“ komandos įžaidėjas Deronas Williamsas ir „Golden State Warriors“ klubo lyderis Stephenas Curry pripažinti geriausiais praėjusios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) savaitės krepšininkais atitinkamai Rytų bei Vakarų konferencijose.

Williamso vedama „Nets“ ekipa praėjusią savaitę laimėjo tris sutikimus iš keturių, o čiurnų skausmų pagaliau atsikratęs atakų organizatorius atrodė tarsi geriausiais savo karjeros metais.

Atakuodamas krepšį 57 procentų taiklumu Williamsas per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 20,8 taško ir atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus.

„Golden State Warriors“ ekipa praėjusią savaitę iškovojo dvi pergales ir patyrė pirmąją nesėkmę. Curry per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 30 taškų, atlikdavo po 7,3 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo 3,3 kamuolio.

Iš trijų taškų zonos Curry praėjusią savaitę mėtė net 52 procentų taiklumu (14/27).

Komentarai:
Smagu matyt abu žaidėjus kuriuos nuolat kamuoja čiurnų traumos sveikus ir dar taip gerai lošiančius. Curry with Dwight Howard playing like MVP this season.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-11
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.