Žygimantas Janavičius nepatyrė kaulų lūžių
Žygimantas Janavičius nepatyrė kaulų lūžių
Nuotr. K.Kavolėlis
Panevėžio „Lietkabelio“ ekipos pagrindinis įžaidėjas Žygimantas Janavičius išvengė rimtų sužeidimų po to, kai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mače su Kauno „Žalgiriu“ skaudžiai nukrito ant nugaros.

Atakų organizatorius traumą patyrė antrajame kėlinyje, kai parkrito greitos atakos metu. Aikštelę gynėjas paliko tik padedamas komandos draugų ir personalo.

Didžiulio nugaros skausmo kankinamas Janavičius tuoj pat buvo išgabentas į ligoninę, kur jam buvo atlikti išsamūs tyrimai. Laimei, 25-erių 192 cm ūgio krepšininkas išvengė lūžių ar kitų rimtų sužeidimų.

Vos 12 minučių sužaidęs Janavičius spėjo pelnyti 8 taškus, atkovoti 3 kamuolius ir surinkti 10 naudingumo balų. Jis pirmauja visame LKL pagal rezultatyvius perdavimus – vidutiniškai 6,4 per susitikimą.

Komentarai:
Nu ir aciu Dievui...
2014-11-11
+2
Atsakyti
Lipkevičius buvo vertas mažų mažiausiai nesportinės pražangos, bet juk jis su žaliais marškinėliais, tai užteko apsimesti nekaltam
2014-11-11
-13
Atsakyti
aha
Molis lipkevičius gali lengviau atsikvėpti, kad nesuluošino žmogaus
2014-11-11
+4
Atsakyti
savas
valio, valio, valio. Jei dar jis būtų iškritęs, tai tik 8 būtų likę: 1 centras, 1 sunkus, 1 įžaidėjas ir 5 atakuojantys ar legvi (prie jų prikyriau Jonušą - skaitau dabartinį komandos lyderį).

Laikykis Žygi ir greičiau grįšk
2014-11-11
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.