Rimantas Grigas tapo bedarbiu
Rimantas Grigas tapo bedarbiu
Nuotr. Fotodiena.lt
Buvusio Kauno „Žalgirio“ trenerio Rimanto Grigo karjera Baltarusijoje neužtruko, skelbia „lrytas.lt“. Minsko „Cmoki“ komanda atleido konsultantu dirbusį 52-ejų metų lietuvį.

„Akivaizdu, kad gynybos sistema, dėl kurios buvo pakviestas lietuvis, neveikia, – baksnodamas į statistikos rodiklius kalbėjo „Cmoki“ generalinis direktorius Jurijus Šakola. – Todėl priėmėme sprendimą nebetęsti bendradarbiavimo su baltu.“

Grigas į Minsko klubą sugrįžo praėjusią vasarą. Anksčiau „Cmoki“ komandoje jis dirbo 2012-2013 metų sezone.

„Cmoki“ ekipos krepšininkai šį sezoną per aštuonerias rungtynes dar nė karto nelaimėjo. Baltarusijos komanda VTB Vieningoje lygoje pralaimėjo šešis, „FIBA Europe“ Iššūkio taurės turnyre – du mačus.

Komentarai:
jonas
kuo jis tau geras, pernai su pieno zvaigzdemis nieko nenuveike, tik vardas, o reikia darbu
2014-11-15
-6
Atsakyti
Anonimas
Siauliai ispirdolino Griga.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-14
-4
Atsakyti
ATI
Pasirinktas keistas atpirkimo ozys. Siaip treneris po tokiu rezultatu turetu skrist, bet ne kazkoks trenerio padejejas atsakingas uz gynyba :D O siaip manau Grigas neuztruks rast nauja darbo vieta, nes specialistas jis labai geras.
2014-11-14
+3
Atsakyti
būti atleistam iš tokio klubo kaip Cmoki... nu ką aš žinau...

bet realiai, tai gen dyro paaiškinimas irgi kosminis, apie kašį matyt kramto kaip LT seimo nariai apie sąžiningą darbą :D
2014-11-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.